Haberler

Amazon Duyurdu: FTX’in Batışı Dizi Oluyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler dijital yayın platformu Amazon, FTX borsasının iflasa giden sürecin öncesini ve sonrasını dizi yapmaya karar verdi. Kripto para dünyasının en popüler ve büyük borsalarından biri olan FTX’in iflas bayrağını çekmesi büyük ses getirdi. FTX imparatorluğunu batıran Sam Bankman-Fried’ın yaşadıkları Amazon yapımcıları tarafından dizi haline getirilecek. Marvel yönetmenleri Joe ve Anthony Russo, Amazon adına FTX ve kurucusu SBF hakkında bir dizi çekmek için harekete geçti. Edinilen bilgilere göre iki yönetmen Hunters’ın üreticisi David Weil ile bu konuyu konuşmak adına bir araya geldi.

FTX 8 Bölümlük Bir Dizi Olacak

Ftx 1

Moneyball kitabının yazarı Michael Lewis, iflas eden FTX borsasının kurucusu SBF ile 6 ay geçirmiş ve knuyla ilgili yazacağı kitabın haklarını Apple’a vermişti. Bu gelişmeye karşı bir hamle arayışına giren Amazon ise ünlü yönetmenlerin FTX dizisi çekmesi için düğmeye bastı. FTX borsasının iflasını konu edinecek olan dizinin nasıl bir hikaye süreci izleyeceğine dair henüz detaylı bilgi verilmedi. Russo kardeşlere Citadel şirketinde birlikte çalışan Weil, yönetmenlik için yapılan görüşmeleri pilot bölüm haline getirecek.

FTX kurucusu Sam Bankman-Fried’in kripto para imparatorluğu, şirketin likidite krizine girmesinin ardından çökmüştü. Borsaya bağlı şirketlerin varlıklarının FTT tokenden oluşması ve borsa kullanıcılarının FTT tokenleri satmaya başlaması şirketi iflasa sürüklemişti. Dev borsanın kardeş şirketi Alameda Research faaliyetleri de çöküş sürecini hızlandırmıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.