Bitcoin Haberleri

Galaxy CEO’su Novogratz’dan Bitcoin Değerlendirmesi!

Kripto para yatırım ve yönetim firması Galaxy Digital'ın CEO'su Mike Novogratz, Bitcoin'deki yükselişi değerlendirdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para yatırım ve yönetim firması Galaxy Digital’ın CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin’deki yükselişi değerlendirdi. ABD’nin 34 trilyon dolarlık borcunun, Bitcoin’e güvenmek için yeterli olduğunu belirten Novogratz, “Bitcoin’e inanmak için 34 trilyon sebep sıralayabilirim. Amerika her gün sadece faiz ödemesi için 2 milyar dolar harcıyor. Bu da saatte 83 milyon dolar eder” dedi.

Galaxy Ceo’su Novogratz'Dan Bitcoin Değerlendirmesi!

Bitcoin, son yıllarda dünya genelinde hızla popülerlik kazanan bir kripto para birimidir. Mike Novogratz gibi önemli isimlerin desteği ve güveni, Bitcoin’in potansiyelini artırmaktadır. Novogratz, Bitcoin’e olan bu güvenini, ABD’nin 34 trilyon dolarlık borcuyla açıklamaktadır.

ABD, dünyanın en büyük ekonomilerinden biridir ve oldukça yüksek bir borç yüküne sahiptir. Mike Novogratz, bu borcun Bitcoin’e olan güveni artırdığını belirtmektedir. ABD’nin her gün sadece faiz ödemeleri için 2 milyar dolar harcadığına dikkat çeken Novogratz, bu miktarın Bitcoin’e olan güven için yeterli olduğunu ifade etmektedir.

Bitcoin’in son zamanlarda gösterdiği yükseliş, kripto para piyasasında büyük bir ilgi uyandırmıştır. Özellikle Bitcoin ETF’lerine olan talep, fiyat hareketinin arkasındaki en büyük etkenlerden biridir. En büyük Bitcoin ETF satıcısı BlackRock, bugün müşterileri adına 10 bin adet Bitcoin daha satın almıştır.

Bugün itibarıyla Bitcoin, 2 yıl sonra ilk kez 51 bin doları aşmayı başardı. Ayrıca, toplam piyasa değeri de yine 2 yıl sonra 1 trilyon doları aştı. Bu durum, Bitcoin’in güçlü bir yükseliş trendinde olduğunu göstermektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.