Haberler

Popüler Web3 Şirketi Coinbase Wallet Desteğini Başlattı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyasının önde gelen Web3 altyapı sağlayıcılarından Ankr resmi web sitesinden yapılan duyuru büyük ilgi gördü. Kripto para basınında geniş yankı bulan gelişmeye göre Ankr, kendi staking platformuna Coinbase Wallet entegrasyonunu tamamladı. Ankr ile ABD’nin en büyük kripto para borsası olan Coinbase arasındaki ortaklık sektör açısından olumlu karşılandı. Söz konusu ortaklık kapsamında borsanın cüzdan hizmeti Coinbase Wallet, artık Ankr staking platformuna kolaylıkla bağlanabilecek.

Ankr ve Coinbase Ortak Oldu

Ankr Ve Coinbase Ortak Oldu

Kripto para piyasasında belirsizlik sürerken yatırımcıları yakından ilgilendiren önemli gelişmeler yaşanıyor. Kripto para şirketlerinin birbirleri ile ortaklık kurmaları, yatırımcılara yeni fırsatlar ve kazanç avantajları sunuyor. Bu işbirliklerine son örnek Ankr ve Coinbase arasında gerçekleşti. Artık Coinbase Wallet kullanıcıları, Ankr staking platformunda likit staking yapma imkanına sahip olabilecek. Bu sayede cüzdanlarında stake ettikleri varlıklardan günlük faiz alarak pasif getiri elde etme avantajını kullanabilecekler.

Stake Yatırımcısına Müjdeli Haber

Bu ortaklıktan yararlanmak isteyen masaüstü kullanıcılar Coinbase Wallet tarayıcı eklentisini Ankr staking platformuna bağlayarak faiz getirisi kazanabilecekler. Coinbase Wallet uygulamasından mobil işlem yapmak isteyen kullanıcıların ise DApp tarayıcısından entegrasyon yapması yeterli olacak. Söz konusu ortaklıkla iligli konuşan Ankr Başkanı Josh Neuroth şunları söyledi: “Coinbase cüzdanın Web3 ve DeFi alanlarıyla günlük düzeyde etkileşime girme konusunda ne kadar çok kişi tarafından kullanışlı olduğu biliniyor. Her zaman staker’larımızın memnun olmasını sağlamak ve mümkün olduğunca fazla katılımcıya gelir çözümleri sunmak isteriz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.