Haberler

Celsius’un EquitiesFirst’ten 439 Milyon Dolar Alacağı Var!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İflas eden kripto kredi şirketi Celsius Network, varlıklarını geri almak için EquitiesFirst’e karşı harekete geçti. Celsius, kredi kuruluşuna karşı ‘düşmanca şikayet’ başvurusunda bulundu. Özel kredi kuruluşu, Temmuz 2022 itibariyle Celsius’a 439 milyon dolar borçluydu.

Celsius, EquitiesFirst Holdings’e karşı varlıklarını telafi etmek amacıyla şikayette bulundu. EquitiesFirst’ün Temmuz 2022 itibariyle Celsius’a yaklaşık 439 milyon dolar değerinde nakit ve Bitcoin (BTC) borcu bulunuyordu.

Celsius, kripto kredi şirketi olarak 2019 yılında kuruldu ve başlangıçta kredi teminatlı krediler sağlamaya odaklandı. Ancak, 2021 yılında şirket teminatı iade edemedi ve iflas sürecine girdi. Celsius’un başvurusunda, şirketin yanı sıra CEO’su Alexander Christy de davalı olarak gösterildi.

Geçen yıl piyasa dibe vurduğunda, Celsius iflas eden kripto şirketleri arasında yer aldı. Temmuz ayında iflas etmesinin ardından, kurucu ortak ve eski CEO Alex Mashinsky tutuklandı. Bu olaylar, Celsius’un itibarını olumsuz etkiledi ve şirketin varlıklarını geri almak için yeni yollar aramasına neden oldu.

Celsius Network Kripto Para

Celsius Alacaklıları, Varlıkların Fahrenheit’a Satışını Değerlendirecek

Celsius’un EquitiesFirst’e karşı başlattığı ‘düşmanca şikayet’ süreciyle birlikte, Celsius’un alacaklıları da varlıkların telafisi için adımlar atmaya başladı. Alacaklılar, şirketin varlıklarını Fahrenheit isimli bir şirkete satmak için bir ay süreyle değerlendirme yapacaklar.

Mahkeme belgelerine göre, Celsius’un varlıklarının yüzde 67 ile 85’i geri alınabilecek. Bu, Celsius’un iflas sonrası durumunu iyileştirmek ve alacaklılarına borçlarını geri ödemek için önemli bir fırsat sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.