Altcoin HaberleriHaberler

Ripple (XRP) Fiyat Beklentileri: Ripple Yönü Yukarı Dönecek Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD SEC ile olan davasına karşın güçlü kalmaya ve piyasaya ayak uydurmaya çalışan XRP’de önemli seviyeler, destek ve dirençler.

Aralık 2020’den bu yana ABD Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun açmış olduğu dava ile savaşım eden Ripple’ın kripto para birimi XRP, tüm zorluklara karşın güçlü durmaya çalışıyor.

Ripple Fiyatı

Yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,93 dolardan işlem gören XRP fiyatı son 24 saatte averaj olarak %2 kıymet yitirdi. Ancak analistler piyasada yukarı yönlü bir hamle olması halinde ilk hedefin 1,20 dolar olacağını ifade ediyor.

Buna ek olarak XRP’nin son 24 saat içinde 0,85 dolar ile 0,94 dolar bandında işlem görmüş olduğu görülüyor. Dolayısıyla 0,85 dolar XRP için mühim bir destek olarak nitelendiriliyor. Ayrıca XRP şu anda 44,1 milyar dolarlık piyasa kıymeti ile en büyük altıncı kripto para konumunu koruyor.

XRP Fiyat Beklentileri

XRP’nin ilk büyük direnç olarak görülen 1,20 dolara ulaşabilmesi için ilk olarak 1 dolar geçmesi gerekiyor. Analistler bu aşamada yatırımcıları uyarıyor ve alım yapmadan ilkin 1 dolarlık seviyenin kontrol edilmesinin beklenmesi gerektirme ettiğini dile getiriyor.

Bunun yanında eğer 1,20 dolar kırılırsa XRP süratli bir halde ruhsal direnç olan 1,50 doları kontrol edebilir. Yine de piyasanın genel görünümünü takip etmekte ve buna bakılırsa pozisyon almakta yarar var.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.