Haberler

Binance Exchange, Malezya MX Global’de Stratejik Girişim Yatırımı Yapıyor

MX Global, şirkette stratejik bir yatırımcı olarak işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para ticaret platformu olan Binance borsasına katıldığını duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

MX Global‘den yapılan açıklamaya göre, stratejik işbirliği Güneydoğu Asya’da sürdürülebilir kripto para birimi büyümesini desteklemeye yardımcı olacak ve bölgede gelecekteki ortaklıklar için fırsatlar yaratacak.

MX Global CEO’su Dato’ Fadzli Shah, “MX Global, dijital varlık veya kripto para yatırımcıları ve token ihraççıları için yerel ve uluslararası tercih edilen likidite platformu olmayı hedefliyor. Bu hedefe ulaşmak, aynı zamanda sektördeki diğer küresel oyuncularla uyum sağlamak ve rekabet etmek için sermaye açısından en verimli fırsatı da sağlamalıdır. Müşterilerimiz için güvenli, kolay ve gerçek bir dijital varlık ekosistemi oluşturmaya devam edeceğiz.”

MX Global, Malezya Menkul Kıymetler Komisyonu (SC) tarafından tanınan başlıca dijital para platformlarından biridir. Platform, müşteri merkezli ürünleri kitlelere sunmak için düzenleyici hükümleri takip eder. Binance’ten gelen fon, Asya bölgesinde baskın bir varlık kurmaya çalıştığı için platformu daha büyük borsa ağına açacak.

“Saygın ve yenilikçi kripto ve blok zinciri topluluğu göz önüne alındığında, Malezya’da potansiyel görüyoruz. Binance Kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao (CZ), MX Global ile ortaklığın hem Malezya’da hem de bir bütün olarak bölgede ve tüm kripto ve blok zinciri ekosisteminde yeni fırsatlar için bir sıçrama tahtası olacağına inanıyoruz.

Stratejik yatırım, Binance Exchange tarafından platformu ülkede yasa dışı olarak faaliyet göstermekle suçlayan Malezya finans düzenleyicisi ile olan ilişkisini yeniden yönlendirmek için bir yol olarak da kullanılabilir. Binance, Malezya’daki düzenleyici ile olan ilişkisini güçlendirmek için seçeneklerinden biri olarak MX Global’i kullanacak olsa da, benzer yatırım stratejileri, erişimini genişletmek ve yerel bekçi köpeklerinin iyi kitaplarında yer almak için borsa modellerinden biri olarak ortaya çıkıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.