Altcoin HaberleriHaberler

Dogecoin Kopyası Bu Meme Coin, Fiyatını Katladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dogecoin kopyası bir meme coin, Nano Dogecoin (INDC), Salı günü bir noktada yüzde 900’ün üstünde kazanç elde edip CoinMarketCap’te “En Çok Kazananlar” içinde listelendi. INDC, yazım zamanında 0.000000072 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte yüzde 124 terfi etti. Hafta süresince ise yüzde 6.863,93 oranında arttı.

Meme coin, CoinMarketCap’te en oldukca kazanan oldu

Buna karşılık, Coinnewstr.com olarak da bildirdiğimiz suretiyle, DOGE 24 saat içinde yüzde 0.1 kıymet kaybı ile 0.21 dolardan işlem görmüş oldu ve son yedi gün içinde yüzde 12.5 düştü. Bu sırada Nano DogeCoin, Twitter’da projelerinin CoinMarketCap’te (CMC) son 24 saat içinde “1 numara kazanan” bulunduğunu kaydetti. CMC’nin INDC’yi izlerken yalnızca 327.669 dolarlık bir hacme haiz BitMart pazarını izlediğini belirtmek önemlidir. Coin ek olarak PanCakeSwap’te (CAKE) takas edilebilir.

INDC’deki kazanımlar, projenin “Büyük Geri Alım Pump’ı” olarak tanımladığı etkinliğin ortasında gerçekleşiyor. Proje, 1 milyon dolara kadar geri alım gerçekleştireceğini söylemiş oldu. Aynı zamanda INDC, Binance Smart Chain’de eski bir sözleşmeden yeni bir sözleşmeye geçiş yapıyor.

Nano Dogecoin, bu süreçte, “fiyat farklılıklarına dayalı her türlü fena niyetli sniping/ticareti” önlemek için süreç süresince tam piyasa kıymetini açıklayamayacaklarını söylemiş oldu. INDC sahipleri, parayı yalnız eylemsiz gelir olarak tutarak Tether (USDT) kazanabilirler. Stake ve referanslar kanalıyla kazanç da mümkündür.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.