Haberler

Arbitrum’da Geri Sayım Resmen Başladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum Layer 2’nin ölçeklendirme çözümü olan Arbitrum’un (ARB) dev kilit açılımı için bir tarih belirlendi.

Mart 2024’te, 1 milyarın üzerinde ARB tokeni piyasaya sürülecek. Bugün itibarıyla bu miktar 1,24 milyar dolara denk geliyor. Verilere göre Arbitrum, önümüzdeki yılın mart ayında 1 milyar doların üzerinde ARB tokenını piyasaya sürecek. Bu, kademeli olarak dört yıl boyunca gerçekleşecek olan kripto varlığın çözülme sürecinin başlangıcı olacak.

16 Mart 2024 tarihinde, takvime göre, 1,11 milyar ARB tokeninin kilidi açılacak. Bu miktar, şu anda 1,24 milyar dolar değerinde bulunuyor.

Arbitrum
Arbitrum'da Geri Sayım Resmen Başladı! 3

Şu anda 5 milyardan fazla ARB token kilitli durumda. Kilidin açılmasıyla birlikte, Arbitrum, sınırlı miktarda tokenı piyasaya sürecek ve bu süreç dört yıl boyunca devam edecektir. Kilit açılması, erken dönem yatırımcılar ve proje ekibi üyelerinin hızlı satış yapmasını önlemek için aşamalı olarak gerçekleşecektir. The Tie adlı analitik şirkete göre, kilit açılımları günlük işlem hacminin yüzde 100’ünden fazlasını temsil ediyor ve fiyat üzerinde etkili oluyor. Kilidin açılmasıyla birlikte likidite serbest kalacak ve token fiyatı üzerinde etkisi olabileceği belirtiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.