Bitcoin HaberleriHaberler

Bitcoin (BTC) 38.000 Dolar Seviyesinde Kaldı, Altcoin’lerde Değer Kaybı Devam Etti!

Bitcoin (BTC) 40.000 dolar seviyesini geri alamadı ve şu anda 38.000 dolar civarında seyrediyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin (BTC) henüz 40.000 doları geri kazanmadı ve hala 38.000 dolar civarında seyrediyor. Bugün, çoğu altcoin alıılmadık şekilde sessiz.

CryptoPotato‘da yer alan bir rapora göre BTC, gün içinde 6000 dolar kaybettikten sonra tekrar 40.000 doları aşmaya çalıştı ancak başarısız oldu. Önemli bir fiyat artışı gören Monero hariç, çoğu altcoin dünden beri sabit kaldı veya hafif düştü.

Lider kripto para biriminin son birkaç gününün ona karşı nazik olmadığını söylemek güvenli. Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesinin ardından varlık tüm kayıplarını geri aldı ve hatta aylık yeni zirveler kurdu. Bu, 45.000 dolara birkaç kez dokunulmasına neden oldu, ancak ayılar bu dakikadan sonra ivme kazandı ve BTC’yi aşağı çekti. Bitcoin, takip eden günlerde kademeli olarak değer kaybetti ve Cuma günü geç saatlerde 3.000 dolara kadar düştü.

Sonuç olarak, beş gün içinde ilk kez kripto para birimi 39.000 doların altına düştü. Başlangıçta geri döndü ve daha sonra 40.000 dolar eşiğine yaklaştı, ancak orada durduruldu. BTC şu anda 750 milyar doların altında bir piyasa değeri ile yaklaşık 38.000 dolar işlem görüyor. Yazım sırasında, en popüler kripto para birimi 38.400 dolardan işlem görüyordu.

Btc
Btc

Altcoinlerde Son Durum

Çoğu kripto para birimi, son roller coaster yolculuğundan sonra nihayet yerleşiyor. Ethereum, şu anki 2.600 dolarlık fiyatına dönmeden önce 2200 dolara kadar düştü.

Dünden bu yana Binance Coin, Ripple, Polkadot, Solana, Cardano, Polygon, Dogecoin ve Shiba Inu biraz zemin kaybetti. Terra, Avalanche ve Cosmos tamamen yok edildi. Son 24 saatte en çok değer kaybeden kripto paralar şöyle:

  • Anchor Protocol (ANC): %10
  • Fantom (FTM): %6
  • Cosmos (ATOM): %5
  • Harmony (ONE): %4.6

Monero (XMR) %6 artışla 160 doların üzerinde, bu da onu önemli fiyat artışları olan birkaç varlıktan biri yapıyor.

Popüler altcoinlerden biri olan Mirror Protocol (MIR), son 24 saatte %76 arttı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.