Bitcoin Haberleri

Armstrong’dan Washington’a Kripto Göndermesi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coinbase CEO’su Armstrong, önümüzdeki seçimlerde kripto paraların ön planda olacağını belirtti. Kripto politikaları ile Amerikalıların ihtiyaçları arasında büyük bir uçurum olduğunu ifade eden Armstrong, başkent Washington’daki temsilcilerin kripto topluluğunun oy gücünü tam anlamıyla anlamadığını iddia etti.

Armstrong, Yahoo Finance’e yaptığı açıklamada, ABD’nin kripto konusundaki pozisyonunun seçimlerde sorgulanacağını tahmin etti ve ülkede yaklaşık 56 milyon kişinin kripto para kullandığını vurguladı.

Armstrong’dan Washington’a Kripto Göndermesi

Başkan adayları arasında kripto paralara pozitif bir yaklaşım bulunuyor. Florida Valisi Ron DeSantis, başkan seçilmesi halinde merkez bankası dijital para birimlerini yasaklama sözü verdi. Ayrıca başkan seçilmesi halinde ABD dolarını Bitcoin ile destekleyeceğini açıklayan Robert Kennedy de kripto paraların benimsenmesi yönünde bir duruş sergiliyor.

Diğer taraftan Joe Biden ile Donald Trump’ın merkez bankası dijital para birimlerine (CBDC) olumlu bir bakış açısı olduğu biliniyor. Grayscale’in bir analizine göre, Beyaz Saray’ın merkez bankası dijital para birimlerine ev sahipliği yapması muhtemel görünüyor. Coinbase ise kripto paralara ilişkin net düzenleyici çerçeve oluşturulması için Washington’da lobi faaliyetlerinde bulunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.