Altcoin HaberleriHaberler

Binance Coin (BNB) ve Solana (SOL) Fiyat Tahmini!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin ve Ethereum son birkaç gündür dalgalı konumunu koruyor. Bu durum bazı altcoinlerde karışık ticaret modelleri oluşturdu. Birçok altcoin konsolidasyon sürecindeydi. Ethereum Classic 70 dolara yakın işlem görürken, BNB 517 dolar direncinde takıldı.  Peki kısa ve orta vadeli fiyat beklentileri neler?

Binance Coin (BNB) Fiyat Tahmini

Bollinger bantları ihtimaller içinde bir düşüş senaryosunda 491 ile 460 dolar içinde bir düzeltme bekliyor. Ancak fiyat 495 doların üstünde tutunuyor. Buna bakılırsa 517 dolar direnci tekrardan kontrol edilebilir. Elbette bunun için Bitcoin (BTC)’in 50.000 dolar üstünde biraz üstünde kapanış yapması gerekecektir.

Binance Coin (Bnb) Fiyat Tahmini
Binance Coin (Bnb) Fiyat Tahmini

RSI nötr bölgede sadece aşırı alım bölgesine yönünü çevirdi. Fiyatın 490 dolar üstünde kalması halinde yukarı yönlü hareketin devam edeceği söylenebilir. Ancak aşağıda 460 dolar desteği tehlikeli netice fiyatın buradan sarkması 433 dolara kadar bir fiyat yolculuğuna sebep olur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Binance Coin (BNB) Nedir ? BNB Coin İyi Bir Yatırım Mıdır?

Solana (SOL) Fiyat Tahmini

Bugün %4’ün üstünde düşüş yaşayan Solana (SOL) her şeye karşın şimdilik 125,95 dolar desteğini koruyor. Fiyatın buradan aşağı sarkması halinde 99 dolara adım atılabilir. Mevcut talebin fiyatı bu durumdan koruması planlanıyor.

Solana (Sol) Fiyat Tahmini
Solana (Sol) Fiyat Tahmini

Awesome Osilatör, piyasada düşüş eğiliminin bir süre daha devam edebileceği sinyalini veriyor. RSI yansız seviyeye yakın bunun satış bölgesine daha oldukça yaklaşmama gerekir. Aşırı satış bölgesine girecek RSI kar satışlarının arttığını gösterecektir. Solana (SOL) durgun geçirdiği günlerden sonrasında ani direnç testleri halletmeye alıştı. Destekler yerini koruduğu sürece 144 ve 158 dolar seviyelerinin kontrol edildiğini görebiliriz. Dün Dogecoin’in piyasa değerini aşan Solana gün içinde 7. seviyeye kadar terfi etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.