Altcoin HaberleriHaberler

Shiba Inu Games, Dev Video Oyun Geliştiricisi İle Ortaklık Kurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Inu Games, PlaySide Studios Ortaklık Kurdu!

Shiba Inu, yapılan işbiriliği ile önümüzdeki sekiz ay boyunca “Shiboshi” token koleksiyonuna dayalı yeni bir oyun geliştirmeyi amaçlıyor.

PlaySide CEO’su Gerry Sakkas, “Gelişmekte olan teknolojiler hız kazanmaya devam ediyor ve bu, PlaySide‘ın bu alanda işbirliği yapması, beceri tabanımızı genişletmesi ve geliştirme yeteneklerimizi sergilemesi için ideal bir fırsat” açıklamasında bulundu.

Geçtiğimiz ay, Activision’ın teknolojiden sorumlu eski başkan yardımcısı William Volk, tüm zamanların “en önemli” oyun projelerinden biri olduğunu iddia ettiği proje üzerinde çalışmak üzere Shiba Inu Games‘e danışman olarak katıldı. Shiboshi oyunu, Shibarium adlı henüz piyasaya sürülmemiş bir Ethereum katman-2 çözümü üzerinde çalışan merkezi olmayan bir geliştirici ekibi için lisanslanacak.

Shiba Inu Fiyatı Son Durum

Oyunun 2023 başlarında çıkmasının beklendiği biliniyor. Geçtiğimiz aylarda rekor seviyelere ulaşan Shiba Inu fiyatı bu haberden henüz etkilenmemiş örünüyor.

Shiba Inu Grafik.png
Shiba Inu Grafik.png

Yazımızın kaleme alındığı sırada SHIB 0,000361 dolardan alım satım işlemi görüyor.

[ccpw id=”10110″]

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.