Haberler

Binance CEO’su Teng’den Kriz Açıklaması: Büyük Giriş Sağlandı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçmiş günlerde sosyal medyada yankı uyandıran paylaşımlar yapan kripto borsası Binance‘nin lideri Richard Teng, piyasa dalgalanmalarının uzun vadeli etkilerinden pek emin olmadığını belirtmişti. Ancak, bugün paylaştığı bilgilerle yatırımcıları şaşırttı. Sadece son 24 saatte 1.2 milyar dolarlık bir sermaye akışı yaşadıklarını aktaran Teng, “Bu yıl içinde şahit olduğumuz en yüksek girişlerden biri oldu” şeklinde konuştu.

Image 3

Binance CEO’su Richard Teng, dün, yılbaşından bu yana tanık oldukları en büyük girişlerden bahsetti. Teng, borsanın 1.2 milyar dolarlık girdi aldığını dile getirirken, aynı zamanda piyasaların toparlanmaya başladığını da belirtti.

Token Fiyatlarında Yükseliş

Teng, bu zorlu günün getirdiği çöküşte, X vasıtasıyla elde ettikleri verilerin önemli bir artış gösterdiğini ifade ederek, bu durumun şirkete olan güvenin bir yansıması olduğunu dile getirdi.

“Dün yaşanan makroekonomik piyasa krizinde Binance net 1.2 milyar dolarlık girdi gördü. Bu rakam 2024’ün en büyük girişlerinden biriydi. Bu da yatırımcı güvenini net şekilde gösteriyor. işlem hacmi bakımından da dün, sene başından bu yanaki en büyük rakamlardan birini gördük. Önemli token’larda bazı geri dönüşler de görmeye başladık. Şu anki piyasa gidişatı da bize bunu doğruluyor”

Bybit, 276 milyon dolarla ikinci sırada gözükürken, Bitfinex ise 100 milyon dolarla 3. sıraya konumlanmış durumda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.