HaberlerAltcoin Haberleri

Merakla Beklenen Halving Sona Erdi: Litecoin’de (LTC) Son Durum Ne!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto yatırımcılarının heyecanla beklediği Litecoin (LTC) halvingi sonunda gerçekleşti.

Bu olayın fiyat hareketleri üzerindeki etkisi merak konusu. LTC, kripto paralar arasında en eski isimlerden biri olmasıyla bilinir. Ancak halvingin tamamlanmasına rağmen fiyatı bu durumu yansıtamadı. Kısa vadeli olarak hareketlilik gösterse de, uzun süredir 94,89 dolar seviyesini aşamayan bu önemli coin, geri çekilerek 85,98 dolara kadar geriledi. Aynı zamanda destek seviyesinin hemen üzerinde fiyatlanan LTC için teknik analizler ne diyor?

Hq720
Merakla Beklenen Halving Sona Erdi: Litecoin’de (Ltc) Son Durum Ne! 4

Litecoin (LTC) Grafik Değerlendirmesi

Son zamanlarda, major coin olarak bilinen kripto para birimi, Halving’in yaratmış olduğu heyecanla birlikte 94,89 dolar seviyesini test etti. Ancak, direnci aşmayı başaramayarak gevşedi. Şu anda 85,98 dolar seviyesinden işlem görüyor olan LTC, 85,23 dolar seviyesini aşağı yönlü kırdığı takdirde daha yoğun satış baskısıyla karşılaşabilir.

Bu süreçte, dikkate almanız gereken destek seviyeleri 81,33 ve 78 dolardır. Ayrıca, ekosistemden gelebilecek olumlu haberler veya BTC’nin 30.000 dolar hedefine ulaşması, LTC’nin tekrar yükselişe geçmesine sebep olabilir. Halving’i yeni tamamlamış olan popüler coin, 89,13 dolar seviyesini aşması halinde sırasıyla 94,89 – 98,51 – 102,11 ve 108,66 dolar seviyelerine doğru ilerleyebilir.

Ekran Resmi 2023 08 03 12.11.39

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.