Metaverse Haberleri

Kasım Ayında Kazanç Fırsatı Sunan Metaverse Coinleri Neler?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İnternetin gerçek dünyaya benzeyen bir ortamı olarak tanımlanabilen Metaverse popülerliğini sürdürüyor. Yapay zeka, artırılmış gerçeklik ve NFT gibi teknolojileri barındıran Metaverse projeleri yeni yatırım fırsatları sunuyor. Geniş bir yatırımcı kitlesine hitap eden bu projeler hakkında usta analistlerden önemli tavsiyeler geldi. Kripto para topluluğunun yakından takip ettiği analistlerden Will Izuchukwu’nun dikkat çektiği Metaverse coinleri yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Kasım Ayında Öne Çıkan Metaverse Projeleri

Ceek Metaverse

Geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan CEEK, altcoin piyasasında da dikkat çekiyor. Müzisyenler, sporcular ve dijital içerik üreticilerine VR odaklı hizmetler sunan bu proje, kasım ayında ciddi bir büyüme potansiyeli taşıyor. Ayrıca dijital gerçeklik bağlamında dijital mülkiyeti ön plana çıkartan projede NFT pazaryeri üzerinden çok sayıda işlem gerçekleştirilebiliyor. Bu özellikler nedeniyle kasım ayında CEEK coin’den ciddi bir yükseliş hamlesi gelebilir.

Deneyimli analistin listesinde yer verdiği ikinci coin LUKSO (LYXe) oldu. Proof of Stake POS tabanlı bir ağ olan LUKSO, markalar ve içerik oluşturucuları bir araya getirir. Eski bir Ethereum geliştiricisi Fabian tarafından piyasaya sürülen bu projenin kasım ayında öne çıkma potansiyeline dikkat çekiliyor. Analist son olarak PlayDapp (PLA) altcoin projesinin kasım ayında yatırımcısına kazanç fırsatları sunabileceğini düşünüyor. Oyunlarda ve C2C pazarında NFT pazaryeri olarak kullanılan bu platform hızla değer kazanabilir. Haberin kaynağı analist yorumlarıdır. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.