AnalizEditörden SeçmelerHaberler

Bitcoin 33.000 Dolarda Mücadele Ederken Cardano ve Dogecoin %6 Artış Gösterdi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Piyasa kıymeti açısından en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, 33.000 dolar seviyelerinde sıkışıp kaldı. Bitcoin’e ek olarak öteki altcoinler de herhangi bir kazanım elde edemedi.

Bitcoin’de savaşım devam ederken son zamanlarda gündemden düşmeyen Charles Hoskinson‘un ADA‘sı ve Elon Musk‘ın DOGE‘sinde tesirinde bırakan yüzdelerle sıçrama görüldü.

Bitcoin 33K Dolar Civarında Güne Devam Ediyor

Geçtiğimiz günlerce BTC birkaç saat içinde 36.000 Dolar’dan 28.500 Dolar’ a düştü ve bu, son beş aylık sürecin en düşük fiyat noktası oldu.

Ancak, Bitcoin dün saatler içinde 5.000 dolardan fazla kıymet kazanmıştır ve 35.000 Dolar şeklinde ciddi bir günlük zirveye taşındı.

Çok sayıda düşüş işaretinin peşinden, kripto para birimi yörüngesini bir kez daha tersine çevirdi. Yaklaşık 2.500 dolar gerileme yaşadı ve o zamandan beri BTC 33.000 dolar seviyelerinde savaşım ediyor.

Bitcoin’in piyasa hakimiyeti de dünden bu yana %0,5 azaldı. Çünkü bazı alternatif kripto paralar tesirinde bırakan kazançlar elde etti.

Cardano ve Dogecoin Yükselişi

Çoğu altcoin, BTC‘nin son birkaç gündeki dalgalanmalarını takip etti ve son 24 saat içinde geri çekildi. 1.700 doların altına düşen ve peşinden tekrardan 2.000 doların üzerine çıkan Ethereum‘da dünden bu yana %4 düştü.

Ethereum kripto para birimi şuan 1.900 doların birazcık üstünde duruyor. Ripple (-%1.5), Polkadot (-4%) ve Uniswap (-5%) de güne devam ederken, Bitcoin Cash ve Litecoin küçük kazançlar kaydetti.

Bununla birlikte, Cardano ve Dogecoin ilk ondaki kripto paralar içinde en mühim kazanımları sergiledi. DOGE %7 artışla 0.23 Dolar’a yükselirken, ADA %5 artışla 1,3 Dolar’ın üzerine çıktı.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.