Kripto RehberEditörden SeçmelerHaberlerSponsorlu

PIG Finance Token (PIG) Nedir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

PIG Finance, bir dizi etkileyici özelliğe sahip Binance Akıllı Zincirinde bir tokendir. Dolaşımdaki toplam arzı katlanarak büyük miktarlarda kesen bir Black Hole tasarımına sahip ilk tokendir.

PIG, bunu token likiditesini hızla artıran yenilikçi bir Otomatik Likidite özelliği ile birleştirir. PIG, diğer tokenlerde nadiren görülen bir ölçekte büyük bir ademi merkeziyetçiliğe sahiptir.

Black Hole (Kara Delik), lansman sırasında arzın %50’sinden fazlasına sahipti. Black Hole, işlemlerin %2’sinin dağıtıldığı cüzdan sahiplerinden biri olarak sayılır. Bu, kara deliğin katlanarak büyümesine ve token arzının katlanarak yanmasına neden olur. Bu yazının yazıldığı sırada, black hole zaten toplam arzın yüzde 55’ine sahip oldu.

PIG Nasıl Stake Edilir?

PIG’i stake yapma şekliniz, onu cüzdanınızda tutmaktır. PIG’inizin miktarı, onu tutmaya başlar başlamaz otomatik olarak artacaktır. NFT kazanmak için NFT çiftliğinde PIG tokenlerinizi de stake edebilirsiniz.

PIG Token Yasal mı?

Pig Token, diğer birçok yeni para gibi ‘‘viral coin’’ olarak kabul edilir. Ancak bu, onlardan iyi para kazanamayacağınız anlamına gelmez. Bu duruma, Dogecoin gibi birçok örnek verilebilir. Ayrıca, evet PIG Token yasaldır.

PIG’i nasıl satın alabilirim?

PIG,  Binance Smart Chain ve gate.io da mevcuttur. Binance Smart Chain’i kullanmak için cüzdanınızı Binance Smart Chain ağını kullanacak şekilde yapılandırmanız gerekir. O zaman gaz ücretleri için BNB tokenlerine sahip olmanız gerekir. Ayrıca, PancakeSwap gibi bir borsada PIG Token ile takas yapmanız gerekmektedir.

DOGE ve PIG Benzerlikleri

Dogecoin (DOGE) coin’in son tahminlere dayanarak yeni bir rakibi olan Pig token’e sahip olduğu söyleniyor. Pig token, Dogecoin ile benzerliği nedeniyle dikkat çekiyor. Peki, Pig token nedir ve özellikleri nelerdir?

Resmi web sitesindeki bilgilere dayanarak Pig, bir dizi etkileyici özelliğe sahip Binance Akıllı Zincirine dayalı bir tokendir. Dolaşımdaki toplam arzı katlanarak büyük miktarlarda kesen bir Black Hole tasarımına sahip ilk tokendir. Pig bunu, jetonun likiditesini hızla artıran yenilikçi bir otomatik likidite özelliği ile birleştirir.

Son olarak Pig, diğer tokenlerde nadiren görülen bir ölçekte büyük bir ademi merkeziyetçiliğe sahiptir. Bu üç özellik, yalnızca topluluğa ait bir güç merkezi belirteci üretmek için birleştirildi. Pig ayrıca, Pig arzının %100’ünün likidite olarak eklendiği, yani ön satış ve ekip üyelerine tahsis yapılmadığı anlamına gelen bir modelini benimser.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.