Haberler

BitMEX Kurucusu Arthur Hayes İki Memecoin’i Zararına Elinden Çıkardı

BitMEX'un kurucusu Arthur Hayes, yükseleceğini iddia ettiği iki memecoin'i, zararı göze alarak satışa çıkardı. Kripto topluluğu, Hayes'in bu hamlesine alaycı bir şekilde tepki verdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

BitMEX’un kurucusu Arthur Hayes, yükseleceğini iddia ettiği iki memecoin’i, zararı göze alarak satışa çıkardı. Kripto topluluğu, Hayes’in bu hamlesine alaycı bir şekilde tepki verdi.

Geçtiğimiz hafta, Hayes’un memecoin’lere ilgi gösterdiğini açıklaması dikkat çekti. Ünlü kripto yatırımcısı, 27 Eylül’de Ethereum blokzincirinde MOG ve PEPE gibi projelere yatırım yaptığını duyurdu.

Hayes, MOG’a 250 bin dolar ve PEPE’ye 250 bin dolar yatırım yaparak toplamda 500 bin dolarlık bir sermaye sağlamıştı. Yatırımlarını X platformunda duyuran Hayes, “Bu memecoin’leri destekliyorum, gelecekte büyük bir potansiyele sahip olacaklar” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Hayes’in, binlerce kripto yatırımcısını etkileyen eylemi, sadece 6 gün sonra memecoin’leri zararına satmasıyla büyük bir tepki aldı.

Arthur Hayes, 500 bin dolarlık bir yatırımla MOG ve PEPE’yi borsalara taşıdı, ancak Zincir Üstü Veri Platformu Spot On Chain’e göre, bu memecoin’leri yaklaşık 50 bin dolar zararla sattı.

Hayes, son günlerde cüzdanında tespit ettiği 24,39 milyar PEPE’yi (230 bin dolar) ve 167,5 milyar MOG’u (223 bin dolar) borsalarda satış için harekete geçirdi.

“47 bin dolarlık kaybı kabul etti” başlığıyla yayınlanan cüzdan hareketleri yatırımcıların tepkisini çekti. Bir kripto yatırımcısı “Tüm zamanların en kötü alım satımı” dedi. Hayes’ten söz konusu işlemler hakkında açıklama gelmedi.

Hayes’in memecoin’leri satın aldığını duyurduğu günden bu yana MOG’un değeri %20 azalırken, PEPE ise %18 geriledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.