HaberlerBlockchain Haberleri

Ripple Escrow Cüzdanından 1 Milyar XRP Aktarıldı!

SEC ile sıklıkla gündeme gelen Ripple, bu sefer escrow hesaplarından 1 milyar XRP ile karşımıza çıktı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple Escrow cüzdanından 1 milyar XRP aktarıldı. SEC ile sıklıkla gündeme gelen Ripple, bu sefer escrow hesaplarından 1 milyar XRP ile karşımıza çıktı. Arz öngörülebilirliğini iyileştirmek için ilk olarak 15 Aralık 2017’de 55 milyar XRP’yi emanet hesaplarına kilitledi. Son olarak, Ripple’ın iki farklı emanet cüzdanından piyasaya 1 milyar XRP aktardığı zincir üstü veriler aracılığıyla keşfedildi.

Ripple’daki Escrow Cüzdanlarından 1 Milyar XRP Serbest Bırakıldı

En çok bilinen kripto para birimlerinden biri olan XRP, son zamanlarda medyada epey konuşuldu. Bu aslında Ripple için ilk değil; şirket, Escrow cüzdanlarından çıkardığı XRP’ler ile ön plana çıktı.

Aslında, 2017’den başlayarak her ayın ilk gününde 1 milyar XRP aktif olarak piyasaya sürülüyor. Bu sistem, hem dengeli hem de kontrol altında arzı sürdürmek için bir sistem kullanır. Öte yandan, bu işlemlerin fiyatlar üzerinde olumsuz bir etkisi olduğuna inanmak doğru değil. Gerçekte, bu satışların geçen yıl XRP’nin %50’den fazla değer düşüşüyle ​​hiçbir ilgisi yok.

Ancak yakın zamana kadar, Ripple’ın kurucularından Jed McCaleb, XRP’yi zararına sattı. Ancak McCaleb, tüm XRP’lerini kullandı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.