HaberlerAltcoin Haberleri

Bloomberg’un Eski Analistinden Çarpıcı Altcoin Değerlendirmesi!

Bloomberg'un önceki analisti Jamie Coutts, küresel likiditenin arttığını, altcoin'ler açısından mevcut durumun 2020 yılının sonlarına benzemeye başladığını ifade etti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bloomberg’un önceki analisti Jamie Coutts, küresel likiditenin arttığını, altcoin‘ler açısından mevcut durumun 2020 yılının sonlarına benzemeye başladığını ifade etti.

Real Vision analisti Jamie Coutts, 2020 ve 2021 yıllarında adeta bir volkan gibi fışkıran altcoin’lerin, tekrar aynı çarpıcı yükselişleri gerçekleştirebileceklerine dair bir iddiada bulundu.

Aynı zamanda Bloomberg’in eski analistlerinden olan Coutts, bu tahminini en büyük ilk 200 kripto paranın performansının toplam piyasa değeriyle karşılaştırıldığı bir metriğe dayandırıyor.

Analist, metriklerin Bitcoin’in performansı açısından aylarca öne geçtiği ve aynı zamanda küresel likiditenin arttığı 2020’nin sonlarına benzer bir durumda olduğunu belirtti. Coutts’a göre, bu durum altcoin’ler için olası bir yükseliş sinyali taşıyor.

Image 14

Real Vision analisti, “Bu grafiği daha önce paylaşmıştım. Grafik, en büyük 200 kripto paranın eşit ağırlıklı endeksi (EQW) ve bunun piyasa değerine oranını gösteriyor. 2020 ve 2021’deki çılgın altcoin rallisi, ciddi bir kötü gidişatın ardından gerçekleşti. Küresel likiditenin artmaya başladığını gördüğümüz bugünlerde de durum benzerdir.”  dedi. Coutts ise, Bitcoin’in uzun bir aradan sonra yükselen küresel M2 para arzının gerisinde kaldığını vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.