Haberler

MANA Fiyat Beklentilerinin Yönü Ve Decentraland Coin Geleceği Nedir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

MANA fiyat beklentilerinin yönü ve decentraland coin geleceği nedir. Geçtiğimiz hafta yüzde 400 artış yaşayan MANA coin’in ana platformu Decentraland’de LAND satışları son hız devam ediyor.

Yaklaşık olarak 1 hafta önce Decentraland (MANA), yüzde 400 artış yaşayarak tüm kripto par eko sisteminin ilgisini üzerine çekti. 30 Eylül’de 4,98 dolar ile rekor kıran MANA yükselişinin arkasında Facebook bulunuyordu.

Facebook Duyurusu ve Decentraland

Facebook, 30 Eylül’de 4,98 $ fiyatla rekor bir MANA artışı yarattı. Facebook yaptığı bir açıklamayla şirketin adını Meta olarak değiştirdiğini kamuoyuna duyurdu, bu nedenle Metaverse alanıyla ilgilenen sosyal medya devlerinin resmi olarak adım attığını da duyurduk.

Bu hareketten sonra, Lantern Festival alanındaki hype sonrasında Decentraland’ın fiyatı fırlamış gibi görünüyor.

Decentraland, kullanıcılara sanal araziler oluşturma ve bunları MANA jetonları ile satın alma olanağı sağlar. Ayrıca Decentraland, MANA coinin yükselişinin en büyük nedenlerinden biri olarak kabul ediliyor. MANA, Decentraland’ın yerel kripto para birimidir ve Decentraland, Oculus için oluşturulan meta evrendir.

Decentraland kendisini, kullanıcıların arazi satın alabilecekleri, oyunlara katılabilecekleri ve dünyadaki diğer insanlarla etkileşime girebilecekleri sürükleyici bir sanal dünya olarak tanımlıyor.

MANA Fiyat Beklentilerinin Yönü Ve Decentraland Coin Geleceği Nedir?

MANA, Decentraland’ın yerel kripto para birimidir ve Decentraland, Oculus için oluşturulmuş bir metaverse’dir. Decentraland kendisini, kullanıcıların arazi satın alabilecekleri, oyunlara katılabilecekleri ve dünyadaki diğer insanlarla etkileşime girebilecekleri sürükleyici bir sanal dünya olarak tanımlıyor. Decentraland’daki arazi aslında kullanıcılara takas edilemez bir token (NFT) olarak sağlanır.

Decentraland’da herhangi bir arazi satın almak için MANA’ya sahip olmanız gerekir. Şu anda mevcut olan bilgilere göre, Decentraland halkı çılgınca LAND satın alıyor. MANA, Decentraland’ın yerel kripto para birimidir ve Decentraland, Oculus için oluşturulmuş bir metaverse’dir.

Decentraland kendisini, kullanıcıların arazi satın alabilecekleri, oyunlara katılabilecekleri ve dünyadaki diğer insanlarla etkileşime girebilecekleri sürükleyici bir sanal dünya olarak tanımlıyor.

Decentraland’daki arazi aslında kullanıcılara takas edilemez bir token non-fungible token (NFT) olarak sağlanır. Decentraland’da herhangi bir arazi satın almak için MANA’ya sahip olmanız gerekir. Şu anda mevcut olan bilgilere göre, Decentraland halkı çılgınca LAND satın alıyor.

MANA Coin Geleceği

Decentraland’in çalışmaya devam etmesi için kullanıcıların MANA’ya sahip olması gerekir. Dolayısıyla uzun vadede MANA para biriminin fiyat artışı devam edebilir. Ayrıca Decentraland platformunun geliştirilmesiyle birlikte MANA coinlerinin değerinin yukarı yönlü bir ivme kazanacağını belirtti.

Ayrıca MANA son 24 saatte yaklaşık %10 arttı ve fiyat 2.90’a yükseldi. Decentraland’in çalışmaya devam etmesi için kullanıcının MANA’ya sahip olması gerekir.

Dolayısıyla uzun vadede MANA para biriminin fiyat artışı devam edebilir. Ayrıca Decentraland platformunun geliştirilmesiyle MANA madeni paralarının değerinin ivme kazanacağını söyledi. Ek olarak, MANA son 24 saatte yaklaşık %10 arttı ve fiyat 2.90’a yükseldi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.