HaberlerBorsa Haberleri

Binance Pazar Payında Düşüş Sürüyor: Yüzde 14 Geriledi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Büyük hacmiyle dünyanın en önemli kripto para borsası olan Binance’de kan kaybı hız kesmeden devam ediyor. Son verilere göre, Binance‘in global kripto para borsaları arasındaki pazar payı, yılın başında yüzde 72 olan ABD doları desteği olmayan oranlara sert bir şekilde düştür. Bu durum, borsanın geleceği hakkında endişeleri artırmaktadır.

Pazar Payında Şiddetli Gerileme

Farklı ülkelerdeki düzenleyici kurumların etkisi altında olan ve son zamanlarda üst düzey isimlerin istifasıyla sarsılan dev kripto para borsası Binance, pazar payında hızla düşüş yaşamaktadır. The Block‘un verilerine göre, Binance’in yıl başında ABD doları desteği olmayan borsalar arasındaki pazar payı yüzde 72 iken, şu an yüzde 58’e gerilemiştir. Piyasa uzmanları ve gözlemciler, Binance pazar payındaki düşüşünün devam edebileceği konusunda hemfikirdirler.

Binance, son dönemdeki istifalarla sarsılan ve farklı ülkelerin düzenleyici kurumlarının etkisi altında olan bir dev kripto para borsasıdır. The Block’un verilerine göre, Binance’in pazar payı yıl başında yüzde 72 iken, şu anda bu oran yüzde 58’e düşmüştür. Piyasa uzmanları ve gözlemciler, Binance‘in pazar payındaki düşüşünün sürme ihtimali olduğu konusunda benzer fikirlere sahiptirler.

Binance Pazar Payi

Bu rakamlar, global kripto para borsaları için spot ticaret hacimlerinin pazar payını temsil ediyor. Bu borsalar ABD doları desteği olmayan veya ABD doları paritelerinin önemsiz hacimler ürettiği yerlerdir.

Binance, Üst Düzey İstifalarla Sarsıldı!

Binance’in üst düzey yöneticileri, CEO Changpeng Zhao‘nun (CZ) şirkete yönelik düzenleyici soruşturmalara yaklaşımından memnun olmadıklarını belirterek istifalarını sundukları haberleriyle gündeme gelmişti. Bu haber kripto para piyasasında büyük bir şok etkisi yaratmıştı. Kripto para borsasının genel danışmanı Han Ng, baş strateji sorumlusu Patrick Hillmann ve uyumdan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Steven Christie gibi üst düzey isimlerin de Binance’dan ayrılarak Zhao’ya istifalarını sundukları bildirildi. Hillmann ve Christie, kişisel Twitter hesaplarından istifalarını doğruladılar ve ayrılış gerekçelerine dair iddiaları yalanladılar. Her iki isim de ailevi nedenlerle istifa ettiklerini belirterek Binance’e olan desteğini sürdüreceğini ifade etti. Bu üst düzey yöneticilerin istifaları, Binance’in global kripto para borsaları arasındaki pazar payında büyük bir düşüş yaşanmasıyla ortaya çıktı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.