Haberler

Dev Yatırım Şirketi Grayscale Bitcoin Hisselerine Hücum Etti

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında uzun bir süredir devam eden ayı piyasası etkisi, yatırım sürecinde bazı değişikliklere yol açtı. Bazı şirketler ve yatırımcılar kripto para yatırımlarına son verirken, bazı yatırımcılar ise mevcut piyasa koşullarında daha fazla iştahlanıyor. Bitcoin ve Bitcoin hisselerine yatırım fırsatını en iyi şekilde kullanmak isteyen dev şirketler de bu alanda adımlar atmaya devam ediyor. Bitcoin maksimalisti olarak bilinen sektörün önde gelen isimleri, BTC fiyatındaki düşüşleri fırsat bilerek yatırım yapmayı sürdürüyor. Finans dünyasının önde gelen yatırım firmalarından ARK Investment Management, kripto paralara olan yönelimini arttırdı.

BTC Destekçisi Fondan Yeni Hamle

Grayscale Ethereum

Kripto para topluluğunun yakından tanığı isimleri kripto paralarda ayı piyasası devam ederken yatırımlarını hızlandırdı. BTC destekçisi isimlerden Michael Saylor, kurucusu olduğu MicroStrategy şirketi ile bu dönemde yeni yatırım haberleri ile gündeme geldi. Topluluğun takip ettiği isimlerden bir diğeri olan Cathie Wood, şirketi ARK Investment Management ile Bitcoin yatırımlarına hız kazandırdı.

FTX olayından sonra ciddi düşüş yaşayan Bitcoin’e yatırım yapan ARK Investment Management’ın bu hamlesi dikkat çekti. Grayscale tarafından çıkartılan GBTC hisselerine yönelen Cathie Wood, Bitcoin fiyatının gelecekte çok yüksek seviyelere ulaşacağını düşünüyor. Grayscale Bitcoin Trust GBTC fiyatındaki düşüşü fırsat bilen ünlü yatırımcı, 2.8 milyon dolarlık 315.259 GBTC hissesi aldı. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.