HaberlerAltcoin Haberleri

BNB’nin Rekor Kırması, Meme Coin Çılgınlığını Binance Smart Chain’e Taşıdı: %180 Artış!

Binance borsasının kendi tokenı BNB, dün akşam inanılmaz bir performans sergileyerek yeni bir rekor kırdı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance borsasının kendi tokenı BNB, dün akşam inanılmaz bir performans sergileyerek yeni bir rekor kırdı. Bu durum, Binance Smart Chain üzerindeki çılgın meme coin’lerine dikkatleri çekti. 5 farklı cüzdanın BSC’deki şaşırtıcı WHY adlı meme coin’e büyük ilgi göstermeleri, kripto dünyasında büyük yankı uyandırdı. Coin’in dün başlayan %181’lik muhteşem yükselişi, yatırımcılarda heyecan uyandırdı.

2024 yılının başlangıcı, uzun bir süre boyunca “meme coin çağı” olarak anılacak gibi duruyor. Solana’da yer alan BONK, WIF ve BOME ile Ethereum’da bulunan PEPE, FLOKI ve MEME, bu yılın şimdiye kadar en dikkat çekenleri oldu.

Image 15

Ancak, yılın başındaki dönem tamamlanmış olsa da, meme coin’lere olan ilginin azaldığı pek görünmüyor. Binance’in kendi kripto parası BNB’nin yeni tarihi zirvesine ulaşması, BSC ağını trader’ların tercih ettiği yeni bir platform haline getirebilir. Hatırlanacağı üzere, bu ağdaki ödemeler BNB ile gerçekleştiriliyor, dolayısıyla meme coin’ler de BNB’lerle alınıyor.

%181 arttı

Lookonchain adlı zincir üstü izleme şirketinin verilerine göre, 5 büyük BSC cüzdanı, WHY adlı meme coin’i edindi. Bu beş cüzdan toplamda 779 BNB (yaklaşık 534 bin dolar) ve 14.9 trilyon WHY tokeni ile dolduruldu. Bu meme tokenların toplam değeri kısa sürede 1.3 milyon doları aştı. WHY adlı meme tokenın gece ilerleyen saatlerde gösterdiği %181’lik yükseliş ise dikkat çekiciydi.

Nisan ayındaki kripto para biriminin değerindeki artış, son bir ay içinde %500’ün üzerine çıktı, oldukça dikkat çekici bir seviyeye ulaştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.