Haberler

Dev Kripto Para Borsası Bulut Madenciliğini Başlattı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance yeni bir duyuru yaptı. Dev borsa, Binance Pool üzerinde Cloud Mining yani bulut madenciliği hizmetlerini resmen başlattı. Yerli kripto para yatırımcılarının da kullandığı Binance borsasının bu hamlesi büyük ilgi gördü. Bulut madenciliği sayesinde kripto para madencilik cihazlarına erişimi olmayan kullanıcılar Binance Pool üzerinden madencilik ödülleri kazanabilecek. “Binance Pool, bulut madenciliği hizmetini başlattığını duyurmaktan memnuniyet duyar.” ifadeleriyle yapılan paylaşım sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Bulut Madenciliğinde Risk Uyarısı

Cloud Mining

Binance kullanıcıları, hashrate satın alarak bulut sistem üzerinden kripto para madencilik ekipmanları olmasa bile Bitcoin madenciliği yapabilecekler. Bunun için Binance Pool’da bulut madenciliği ürün abonesi olunması gerekiyor. Şirket, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bulut madenciliği ürünlerinin risk durumu konusunda şu bilgilendirmeyi yaptı: “Bulut Madenciliği ürünleri risksiz değildir. Tokenların piyasa fiyatındaki dalgalanmalar ve bilgi işlem gücünün zorluğunun ayarlanması, bulut bilgi işlem gücü ürünlerinin gerçek gelirini etkileyebilir ve hatta kayıplar meydana gelebilir.”

Tüm Kullanıcılara 1 Ay Ücretsiz

Binance kripto para borsası, sadece ilk aya özel tüm kullanıcılar için yönetim ücreti talep etmeyecek: “Bulut Madenciliği hizmetinin başlatılması nedeniyle, Aktivite Periyodu boyunca Bulut Madenciliği ürünlerine abone olan tüm kullanıcılar, bir ay boyunca Madencilik Havuzu Ödülleri için sıfır yönetim ücretinden yararlanabilecekler.” Bu işlemleri yapabilmek için kullanıcıların hesaplarını doğrulatması gerekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.