Haberler

THORSwap, Platformununda Durdurma Kararı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

THORChain üzerindeki en büyük merkeziyetsiz borsalardan birisi olan THORSwap, yasa dışı işlemler nedeniyle platformu durdurma kararı aldı.

Son günlerde platform üzerinde gerçekleşen yasa dışı bağlantılı işlemler, proje ekibinin dikkatini çekti ve bu durum karşısında harekete geçmeye karar verdiler. CoinDesk tarafından yapılan habere göre, THORSwap geliştiricisi, merkeziyetsiz borsa hizmetlerini geçici olarak durdurma kararı aldıklarını açıkladı. Durdurma işlemi, suç eylemlerine karşı önlem almak ve yasal süreçleri başlatmak amacıyla gerçekleştirildi.

THORSwap, THORChain üzerinde inşa edilen bir merkeziyetsiz borsa olarak hizmet vermektedir. Ancak, son zamanlarda ortaya çıkan işlemler endişe uyandırmış ve yasa dışı olduğu tespit edilen işlemler platformun itibarını zedelemiştir. Bu nedenle, projenin ekibi, platformu korumak ve yasal düzenlemeleri takip etmek adına ani bir kararla durdurma işlemi gerçekleştirmiştir.

Proje ekibi, konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Bu eylem, daha fazla potansiyel yasa dışı faaliyeti hızlı bir şekilde engellemek için yapıldı. Platformun sürekli güvenliğini ve bütünlüğünü sağlamak için daha kalıcı ve sağlam bir çözüm uygulanana kadar THORSwap bu modda kalacak.

THORSwap, her türlü suç teşkil eden işlemlere karşı sıfır tolerans politikası benimsemekte ve platformun güvenliğini sağlamak için gerekli adımları atmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.