Haberler

Changpeng Zhao, Kripto Varlıklarını Tutmaya Devam Ettiğini Açıkladı!

Binance CEO’su Changpeng Zhao, kripto varlıklarını tutmaya devam ettiğini söyledi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance CEO’su Changpeng Zhao, kripto varlıklarını tutmaya devam ettiğini söyledi. CZ, Son dönem, kripto para piyasası son derece zorlu geçtini ancak bu durum kripto odaklı birçok işletmeyi etkilediğini belirtti. Başarılı CEO Bilindiği gibi bazı kripto para işletmeleri iflas ilan etmeye başladı. Son olarak, Binance CEO’su Changpeng Zhao, mevcut piyasaya rağmen, Bitcoin fiyatının sonunda 70.000 dolara ulaşacağına dair son tahminine rağmen hala kripto varlıklarını elinde tuttuğunu açıkladı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Hala Kripto Para Birimlerini Tutuyor

Düşüşten en az etkilenen borsalardan birinin kripto borsası Binance olduğunu söyleyebiliriz. Dikkate alındığında, birkaç işletme para çekme işlemlerini durdurmayı tercih ederken, kripto borsası Coinbase gibi borsalar kapanmanın eşiğindeydi. Bu konulara ek olarak Binance CEO’su, mevcut piyasa koşullarına rağmen “Hala aynı miktarda BNB ve BTC‘ye sahibim” dedi.

Images 2022 06 15T174752.502 2

Son olarak, Binance CEO’su Changpeng Zhao kısa süre önce yukarıda belirtilen kripto para birimi düşüşünün dört yıl daha sürebileceğini söyledi. Bitcoin’in kısa sürede, hatta muhtemelen yıllar içinde 70.000 doları geri kazanabileceğini de sözlerine ekledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.