Haberler

Revolut ve Stripe, Avrupa Ödemelerinde İşbirliği Yaptı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Revolut ve Stripe, Avrupa ödemelerinde işbirliği yaptı. Bu yeni ortaklıkla, yakın zamanda Bitcoin‘i yeniden kullanılabilir hale getiren Stripe yeniden ön plana çıktı. Kripto para odaklı girişimleri sıklıkla gündeme gelen Revolut, güçlerini birleştiriyor. İki fintech şirketi daha fazla alana yayılmak için işbirliği yapmaya başlarken, ödeme hizmetleri odaklı iki işletme, hizmetlerini İngiltere ve Avrupa’da genişletmek için el sıkıştı.

Avrupa’daki Ödemelere İlişkin Revolut ve Stripe Ortaklık Kurdu

Revolut, Stripe’ta halihazırda mevcut olan altyapı sayesinde ödemeleri mümkün kılacaktır. Gelecekte, Londra merkezli şirket Latin Amerika, Hindistan ve Filipinler gibi pazarlara açılmak istediğinden, platformu daha fazla alanda kullanabilir.

Filmler Tanım Gübre Stripe App - Tillsonburgkiwanis.com

Stripe EMEA Büyüme Müdürü Eileen O’Mara şunları söyledi:

Dünyanın dört bir yanındaki insanların paralarından daha fazlasını elde etmelerine yardımcı olurken, geliştirirken ve ölçeklendirirken Revolut’a güç vermekten heyecan duyuyoruz.

Şimdi al, sonra öde hizmet sağlayıcısı Klarna Bank AB ve uluslararası transfer firması Wise Plc, yazılımı milyonlarca işletme tarafından ödeme yapmak ve almak için kullanılan San Francisco merkezli Stripe ile işbirliği yaptı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.