Bitcoin Haberleri

SocialFi Rüzgarı, PostTech ile Esmeye Devam Ediyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

SocialFi platformu, FriendTech’e rakip olarak piyasaya sürülen PostTech’in günlük işlem hacmini 1,8 milyon dolara kadar çıkardı. Sosyal medya sitesi PostTech’teki faaliyetler hızla artıyor ve kısa sürede büyük bir kullanıcı kitlesi oluşturdu.

PostTech ve FriendTech, kullanıcıların erişim token’larını alıp satabilecekleri bir hizmet sunuyor. İşlem ücretleri ise yüzde 10 gibi önemli bir miktarı kapsıyor. Her iki platform da benzer işlev ve iş modeline sahip olmakla birlikte, FriendTech daha önce piyasaya sürüldüğü için daha büyük işlem hacmi kaydetmiş durumda.

FriendTech, TK Research tarafından oluşturulan Dune kontrol paneline göre günlük 20 milyon dolarlık işlem hacmiyle büyük bir başarı elde etti. Kuruluşundan bu yana toplamda 250 milyon dolarlık hacme ulaştı. Öte yandan, PostTech daha yeni bir platform olduğu için FriendTech’e kıyasla daha düşük hacimlerde işlem görüyor.

Ekran Resmi 2023 09 21 15.10.46

Son birkaç gündür SocialFi faaliyetleri hızla artmaya başladı. DappRadar’a göre, 20 Eylül tarihinde PostTech uygulaması 875.000 dolarlık işlem hacmi kaydetti. Bu rakam, son 24 saat içinde 1,8 milyon dolarlık bir işlem hacmini gösteriyor. Aynı zamanda günlük işlem sayısı da 16 Eylül’deki 2.000’den 87.000’e yükseldi. DappRadar verilerine göre, son 24 saat içinde FriendTech’teki 15.700 cüzdanla karşılaştırıldığında, PostTech ile etkileşime giren aktif cüzdan sayısı 11.000’in üzerinde.

PostTech’in Airdrop Heyecanı

Yaklaşık 12 saat sonra gerçekleştirilecek olan Airdrop etkinliği, PostTech kullanıcılarını heyecanlandırmış durumda. Kullanıcılar, gönderilerine PostTech ile ilgili kelimeler etiketleyerek büyük bir trend yaratmış durumdalar. Bu etkinlik, kullanıcılar arasında büyük bir ilgi uyandırdı ve SocialFi platformlarının popülaritesini artırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.