Altcoin HaberleriHaberler

Coinbase, Bugün Solana Ağı Üzerindeki Yeni Altcoin’i Listelemeye Hazırlanıyor!

Coinbase, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olarak bilinen ABD merkezli bir platform, yakında yeni bir altcoin'i listeye ekleyeceğini açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coinbase, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olarak bilinen ABD merkezli bir platform, yakında yeni bir altcoin’i listeye ekleyeceğini açıkladı.

Coinbase, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, IO platformu üzerinde listelenecek olan io․net’i (IO) duyurdu.

Coinbase, IO tarafından yapılan açıklamada, varlık transferlerinin Solana ağı üzerinden gerçekleştirilebileceği belirtildi. Ayrıca, farklı ağlar arasında yapılacak transfer işlemlerinde kullanıcıların dikkatli olması önemle vurgulandı.

Image 4

IO’nun açıklamasına göre, bazı sınırlı yargı bölgelerinde ticaret desteklenmeyecek. Alım-satım işlemleri, gerekli likidite şartları karşılandığında, bugün saat 19.00’da başlayacak ve kullanıcılar yeterli arz oluşturulduğunda USD paritesinde işlem yapabilecek.

CoinGecko verilerine göre listeleme duyurusuyla IO fiyatı önemli bir hareket göstermedi. Fakat son 24 saat içinde IO, Bitcoin fiyatı %0,3 düşerken %0,7 yükseldi ve şu anda 1,87 dolardan işlem görüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.