Haberler

Coinbase CEO’su Armstrong’dan ABD Açıklaması: ABD’den Ayrılmayı Düşünmüyoruz

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coinbase, düzenleyici baskılarının etkisi altında olan bir kripto borsasıdır ve ABD’ye olan bağlılığını sürdürmektedir. CEO Armstrong, ABD’den ayrılmayı bile düşünmediklerini ifade etti. Haziran ayında SEC’in açtığı davaya karşı Armstrong, ABD’yi terk etme olasılığına işaret etmişti.

Coinbase Ceo’su Armstrong’dan Abd Açıklaması: Abd'den Ayrılmayı Düşünmüyoruz 3

Coinbase ABD Hakkında Açıklama Yaptı!

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, şirketin ABD’ye yönelik planlarını açıkladığı sırada, birçok faktörün göz önünde bulundurulması gerektiğini belirtti. Coinbase’in ABD’yi terk etme olasılığına dair herhangi bir planları olmadığını vurgulayan Armstrong, aynı zamanda borsanın acil durumlar için bir strateji geliştirmemiş olduğunu da dile getirdi.

Ancak, 6 Haziran’da SEC tarafından kayıtsız menkul kıymet ticareti suçlamasıyla dava edildikten sonra, Armstrong şirketin ABD’yi terk etme olasılığından bahsederek, yerel pazarın önemini vurguladı. Ayrıca, borsa şu anda 10 eyalet düzenleyicisiyle stake hizmetleri konusunda sorunlar yaşamaktadır. Bu durum, Coinbase’in geleceği hakkında belirsizlik yaratmaktadır.

Brian Armstrong’un, ABD’den ayrılmayı düşünüp düşünmediği hala belirsizlik taşıyor. Armstrong, Nisan ayında Londra’da bir etkinlikte yaptığı konuşmada, düzenleyici belirsizlik nedeniyle Coinbase’in merkezini ABD’den daha kripto dostu bir ülkeye taşımayı düşünebileceklerini ifade etmişti. Borsa, hissedarlara uzun vadede ABD pazarına tamamen bağlı olduklarını taahhüt etmişti. Ancak bu durum değişebilir. Armstrong’un kararı, sektöre yönelik büyük bir sürpriz olabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.