Haberler

Cumhurbaşkanlığı NFT Atölyesi Projesi Hayata geçiyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cumhurbaşkanlığı NFT atölyesi projesi hayata geçiyor. Türkiye’de de NFT sektörü hızla büyüyor. Bu teknolojilerin geliştirilmesine yardımcı olmak için Cumhurbaşkanlığı Ulusal Kütüphanesinde bir NFT atölye düzenlenecek. Dijital Dönüşüm Ofisi’nin NFT teknolojisine odaklanacak Nitelikli Entelektüel Eylemler etkinliği, geçtiğimiz haftalarda programda yer aldı ve aynı zamanda metaverse ve blok zincirini de kapsıyor.

Özellikle gençler, NFT teknolojisinin büyük takipçisi. Son zamanlarda birçok işletme ve sanatçının faaliyet gösterdiği NFT sektörüne yapılan yatırımlar artsa da yaratılan ürün sayısı hızla arttı.

Geleceğin en önemli teknolojilerinden biri de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elon Musk’a hediye etmesiyle gündeme gelen NFT oldu. Kullanıcılar, Nitelikli Fikri Tapu’daki metaverse ayarlarında kendi dijital varlıklarını oluşturabilir ve onlarla etkileşim kurabiliyor.

4-5 Ağustos tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı Milli Kütüphanesi’nde gerçekleştirilecek atölye 2 gün toplam 6 saat sürecek.

4 ve 5 Ağustos 2022 tarihlerinde 13.30-16.30 saatleri arasında Cumhurbaşkanlığı Milli Kütüphanesi Seminer Salonu’nda (6. kat Seminer Salonu) etkinlik gerçekleştirilecektir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.