Bitcoin Haberleri

Bitcoin’de Yeni Rekor Geldi! Kriptolarda Dip Seviye Görüldü Mü?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) fiyatı 16 bin dolar seviyelerinden konsolide olmaya devam ediyor. Lider kripto para birimi BTC yatırımcıları, piyasanın ne zaman boğa döngüsüne gireceğini ve yükselişe geçeceğini merak ediyor. Kripto paralarda bu belirsizlik devam ederken on-chain analitik platformu Glassnode çarpıcı bir paylaşım yaptı. Analistler, Bitcoin tutan cüzdan adreslerinin sayısında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşıldığını söyledi. Bu raporun BTC’de boğa piyasasını tetikleyip tetiklemeyeceği merak konusu oldu.

Bitcoin Adres Sayısı Rekor Kırdı

Bitcoin Düşüş

Glassnode’un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda 0.1 ila 10 adet arasında Bitcoin tutan cüzdan sahiplerinin sayısı tarihsel sınırı aştı ve rekor kırdı. Raporda, 0.1 BTC’den fazla tutan cüzdanların sayısı 4.07 milyon olarak açıklandı. 1 ila 10 BTC arasında bakiyesi olan cüzdanların sayısı ise 952.758 oldu. Kripto analiz platformu Glassnode, Bitcoin’de 10 yıldan fazla bir süredir hareket etmemiş coin miktarının rekor kırdığını duyurdu: “En son 10 yıl önce aktif olmuş BTC sayısı 2.551.415,777 BTC ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı.”

BTC’de Dip Görüldü Mü?

Yatırımcılar, Bitcoin adres sayısındaki bu rekorla ayı piyasasında dip seviyesine ulaşılıp ulaşılmadığını merak ediyor. Usta analist Will Woo, dibe yakın olduğumuzu söyledi: “Bitcoin dip noktası Max Pain modeli çerçevesinde yaklaşıyor. Tarihsel olarak BTC fiyatı, coinlerin yüzde 58-61’i zararda olduğunda makro döngü diplerine ulaşır.” Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.