Bitcoin Haberleri

CyberConnect’te (CYBER) Neler Oluyor: Altcoin Fiyatı Riskli Bölgede?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

CyberConnect (CYBER) adlı kripto para birimi son zamanlarda büyük bir düşüş yaşadı ve yatırımcılar arasında endişe yaratmaya başladı.

Binance Launchpool’da piyasaya sürüldükten sonra CYBER büyük bir etki yaratmış ve fiyatı 3,54 dolardan 16,52 dolara kadar yükselmişti. Ancak, proje hakkındaki ilginin azalması ve Bitcoin’in düşüş yaşaması CYBER fiyatını olumsuz etkiledi. ATH (All-Time High) değerinden yüzde 65,34 oranında düşerek kritik bir seviyeye yaklaşan CYBER’da teknik analiz nasıl ilerliyor?

CyberConnect (CYBER) Teknik Analizi

CyberConnect (CYBER), 11,39 dolar seviyesinin altına düşmesiyle şiddetli bir satış baskısıyla karşılaştı ve fiyatı 5,83 dolara kadar geriledi. İlk piyasaya sürüldüğü zamanlarda CYBER, en yüksek 5,33 – 5,54 dolar aralığına yükselmeyi başarmıştı. Ancak şu an itibarıyla fiyat bu bölgeye geri döndü diyebiliriz. Eğer bu fiyat aralığı tutunamazsa, satış baskısı daha da artabilir ve fiyatı 4,47 ve 3,54 dolara kadar çekebilir.

Ancak, 5,54 dolar seviyesinden güçlü bir tepki alınması durumunda CYBER yeniden yükselişe geçebilir veya Bitcoin‘deki güçlü bir yükselişle birlikte rota yukarı yönlü değişebilir. CYBER’da takip edilebilecek direnç noktaları sırasıyla 6,83 – 7,37 – 9,32 – 10,21 – 11,39 ve 12,91 dolar olarak belirlenebilir. Özellikle 9,32 dolar seviyesinin aşılmasıyla birlikte yükseliş ivmesi daha da güçlenebilir.

Sonuç olarak, CyberConnect (CYBER) adlı kripto para birimi son zamanlarda düşüş yaşamış olsa da, teknik analiz verilerine göre fiyatın yönü değişebilir. Yatırımcılar, bu analizi kullanarak kendi kararlarını vermeli ve yatırım yapmadan önce dikkatli bir şekilde düşünmelidir.

Ekran Resmi 2023 09 05 10.06.59

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.