HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin HaberleriEditörden Seçmeler

Sıcak Gelişme: Twitter CEO’su Jack Dorsey İstifa mı Ediyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

CNBC’nin pazartesi günü bildirdiğine habere göre Twitter‘ın kurucu ortağı ve CEO’su Jack Dorsey‘in görevinden istifa edeceği iddia edildi.

Jack Dorsey, İstifa Ediyor

Jack Dorsey İstifa haberi, ilk olarak CNBC tarafından bildirilen haber, Reuters ve Bloomberg gibi haber kuruluşları da konuya ilişkin kaynak göstererek yaptı.

 

Jack Dorsey, Twitter’daki görevinin yanı sıra Bitcoin (BTC)’in benimsenmesinde aktif rol alan ödeme şirketi Square‘in CEO’su olarak da görev yapıyor.

Jack Dorsey, Bitcoin destekçisi olarak bilinir ve Bitcoin’i sık sık “internetin para birimi” olarak adlandırmıştır.

Teknoloji girişimcisi, geçtiğimiz Haziran ayında Miami’de gerçekleşen Bitcoin 2021 konferansında “Square veya Twitter’da çalışmasaydım Bitcoin üzerine çalışmalar yapardım” diyerek, Square veya Twitter’dan daha fazla yardıma ihtiyacı olsaydı, Bitcoin için onlardan ayrılırdım” diye ekledi.

Geçtiğimiz dönemlerde Twitter’ı bırakacağının sinyallerini veren Jack Dorsey, son zamanlarda Twitter’ın Bitcoin adımları ise dikkat çekiyordu. Twitter, Bitcoin ile bahşiş özelliği platformunda etkinleştirerek önemli bir hamleye imza atmıştı.  Şirketin CEO’su Jack Dorsey’in görevinden istifa etmesi durumunda yerinİ kimin alacğı henüz bilinmiyor.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Bitcoin, geçtiğimiz gün 53.000 dolarlık seviyelerde konumlanırken, bugün erken saatlerde 58.000 doları aştı. Teknoloji devi MicroStrategy‘nin Bitcoin alımı ise piyasadaki güveni bir nebze tazeledi. Bitcoin’in yanı sıra Altcoin’ler de günü pozitif bölgede geçiriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.