HaberlerBorsa Haberleri

Dubai’den Londra Merkezli Blockchain.com’a Geçici İzin!

En son raporda, Londra merkezli işletmenin artık Dubai'de geçici bir işletme lisansına sahip olduğu ortaya çıktı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dubai’den Londra merkezli Blockchain.com’a geçici izin. En son raporda, Londra merkezli işletmenin artık Dubai’de geçici bir işletme lisansına sahip olduğu ortaya çıktı.

Londra merkezli Blockchain.com, Dubai’de ön izin aldığını ve kendisini bölgenin blockchain merkezi olarak kurmak için çalışmayı planladığını duyurdu.

Dubai'Den Londra Merkezli Blockchain.com’a Geçici İzin!

Blockchain.com Genişlemeye Devam Ediyor

Yakın tarihli bir duyuruda Blockchain.com, kripto yanlısı politikalarıyla bilinen bir şehir olan Dubai’de faaliyet göstermek için geçici izin aldığını söyledi. Körfez bölgesi blockchain için bir merkez haline geldikçe, Blockchain.com orada büyüyen bir dizi dijital varlık şirketi arasında en yenisidir.

Kullanıcılara cüzdan hizmetleri de sunan bir dijital para birimi platformu olan Blockchain.com, en son yaptığı açıklamada, şehrin dijital varlıklar için düzenleyici organı olan Dubai’nin Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu (VARA) ile bir anlaşmaya vardığını duyurdu. orada bir ofis kuracağını ve faaliyete geçeceğini belirtti.

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), ülkesine yeni iş modelleri tanıtmak için Körfez bölgesindeki ekonomik rekabet yoğunlaşırken varlık düzenlemesini iyileştirmeye devam ediyor. Mart 2022’de Birleşik Arap Emirlikleri’nin yedi emirliğinden biri ve bölgedeki iş merkezi olan Dubai, sanal varlıkları düzenleyen ilk yasasını çıkardı. Bu bağlamda kripto piyasası düzenleyicisi olarak VARA’yı kurdu. VARA kurulduktan hemen sonra sanal varlık lisansları da Kripto Borsaları olan Binance ve FTX’e verildi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.