HaberlerEthereum Haberleri

Popüler Trader’den, Ethereum İçin “Pump and Dump” Uyarısı!

Tanınmış tüccar, yatırımcıları Ethereum Merge'de kaynaklanacak potansiyel "pump and dump" konusunda uyardı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler Trader’den, Ethereum için “Pump and Dump” uyarısı. Tanınmış tüccar, yatırımcıları Ethereum Merge’de kaynaklanacak potansiyel “pump and dump” konusunda uyardı.

Proof-of-stake, bir sonraki Merge yükseltmesiyle Ethereum ağında uygulanacak. Yatırımcılar, bu değişikliğin ardından Ethereum’un değerinin önemli ölçüde artacağını tahmin ediyor. Yükseltme, Ethereum’da çok fazla heyecan yaratmış olsa da, ekosisteme yeni Ethereum para birimlerinin dahil edilmesi de bazı soruları gündeme getiriyor.

Popüler Trader’den, Yatırımcılara Uyarı

Tradersweekly kullanıcı adını kullanan tanınmış trader, TradingView hakkında yorum yaptı ve Ethereum’un karşılaşabileceği olası sorunlar hakkında konuştu.

Trader, Merge ile birlikte piyasaya ek tokenlerin sunulabileceğini söyledi. Ethereum’un da artacağına inanan tradere göre bu durum sadece geçici olarak sürecek.

Ethereum değerinde (merge’den önce) bir artış olabileceğini düşünüyoruz. Ancak bu sıçramanın geçici olacağını ve Merge’ün ardından yeni oluşturulan token’ların da piyasaya sürülmesini bekliyoruz

Popüler trader, Ethereum’da son derece düşük likiditeyi gösteren teknik verilerin de “pump and dump” senaryosunu desteklediğini belirtti. Trader 900 ila 1000 dolar arasında bir kayıp tahmin ediyor.

Başka bir kripto para  traderi olan Mihai Iacob’a göre, varlık son iki ayda Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi.

Teknik açıdan baktığımızda 1300-1400 dolar arası son derece güçlü bir destek ve Bitcoin’den gelen satış baskısı büyük olasılıkla Ethereum değerinin 2500 dolara yükselmesine yol açacaktır

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.