Altcoin Haberleri

Efsane yatırımcı portföyüne eklediği 2 altcoini açıkladı: Yenilik vaat eden projeler

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası sancılı bir süreçten geçerken, piyasanın önde gelen analistleri, trader’ları ve uzun vadeli yatırımcıları bir sonraki olası boğa koşusu için hazırlıklar yapmaya devam ediyor. O isimler arasında yer alan ünlü yatırımcı ve ekonomist Kevin O’Leary, devam eden ayı piyasasına ilişkin dikkat çeken bilgiler paylaştı ve son altcoin yatırımlarını da açıkladı. Ünlü Youtuber Crypto Banter ile röportaj gerçekleştiren finans uzmanı, yatırım yaptığı altcoinlerin sunduğu yeniliklere dikkat çekti. O’Leary daha önce de Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Solana’ya (SOL) yatırım yaptığını açıklamıştı.

YATIRIM YAPTIĞI 2 ALTCOIN’İ AÇIKLADI

Kevin Oleary Youtuber Crypto Banter

Finans uzmanı, ekonomist ve yatırımcı Kevin O’Leary, Youtuber Crypto Banter ile yaptığı röportajda, Helium (HNT) ve Pollen’e (PCN) yatırım yaptığını açıkladı. HNT ve PCN projelerinin her ikisinin de merkezi olmayan telekomünikasyon kullanım durumları ile ilgili yenilikler sunduğuna dikkat çeken yatırımcı, daha önce BTC, ETH ve SOL’a yatırım yaptığını da açıklamıştı. Portföyünün yüzde 5’ini Bitcoin’e ayırdığını belirten yatırımcı, Helium ve Pollen’in uzun vadede “umut vaat eden” projeler olduğuna inandığını dile getirdi.

STABLECOIN ŞEFFAFLIK YASASI’NI DEĞERLENDİRDİ

Diğer yandan ABD’de kripto paralara yönelik düzenleme çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan O’Leary, stablecoin’ler için düzenleyici netlik getirmeyi amaçlayan bir yasa tasarısı olan Stablecoin Şeffaflık Yasası’nın, aslında tüm kripto endüstrisini meşrulaştırabileceğini ve yeni kurumsalları sektöre çekebileceğini belirtti. Ünlü yatırımcıya göre bu yasa ile sektördeki birçok spekülasyon ve belirsizlik de engellenebilir.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.