Altcoin Haberleri

Justin Sun’dan Çin’in yasaklayıcı kararlarına ilişkin açıklama: Kriptoya dönüş için en iyi zaman, tutumunu yumuşatabilir

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralara karşı geçtiğimiz yıl topyekun savaş açan Çin, henüz bu kararında geri adım atmış değil. Merkez bankası dijital parası (CBDC) çalışmalarına 2014 yılında başlayan ve bu alanda dünyada lider konumda olan Çin, CBDC alanına ağırlık vermiş olsa da kripto paraları tümden yasakladı. Geçtiğimiz yıl Çin hükümeti, ülkede kripto para ile ilgili tüm işlemleri tümden yasadışı ilan etti. Çin’in bu konuda kararında geri adım atıp atmayacağı merak edilirken, Çinli girişimci ve Tron’un kurucusu ve CEO’su Justin Sun, ülkesinin bu konuda tavrını yumuşatacağına inandığını dile getirdi.

SUN’A GÖRE ÇİN YASAKLAYICI TAVRINI YUMUŞATABİLİR

Justin Sun Tron

Bloomberg’e bir röportaj veren Justin Sun, kripto para piyasaları adına genel değerlendirmelerde bulundu ve Çin’in sert kripto tavrına değindi. 32 yaşındaki ünlü CEO, ülkesinin kripto paralara karşı yasaklayıcı ve sert tutumunu hafifleteceğine inandığını dile getirdi. Hatırlanacağı üzere Çin hükümeti Mayıs 2021’de kripto para madencilik işlemlerini yasaklayarak başladığı bu tutumunda, 24 Eylül 2021 itibariyle tüm kripto para işlemlerini yasaklayarak tavrını net şekilde ortaya koymuştu.

“KRİPTOLARA DÖNÜŞ İÇİN EN İYİ ZAMAN”

Son günlerde Huobi Global borsası ile ilgili haberlerle gündeme gelen Justin Sun, Çin’in CBDC uygulamalarına geçmeden önce kripto paralara karşı sert tavrını yumuşatacağına inandığını belirtti. Sun ayrıca kripto paralara geri dönmek için şu anın en iyi zaman olduğunu da öne sürdü. Ünlü CEO’nun açıklamaları sonrası Çin’in kripto para kararları konusunda bir değişikliğe gidip gitmeyeceği de merak konusu oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.