Haberler

Elon Musk, CZ’yi Taklit Eden Hesaplardan Şikayetçi Oldu!

Tesla'nın CEO'su Elon Musk, Twitter yanıtlarının çoğunda kripto para botlarının yaygınlığından yakındı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Elon Musk, CZ’yi taklit eden hesaplardan şikayetçi oldu. Tesla’nın CEO’su Elon Musk, Twitter yanıtlarının çoğunda kripto para botlarının yaygınlığından yakındı.

Musk, Twitter ile yasal savaşından önce sürekli olarak kripto para dolandırıcılığı konusunda yorum yapıyordu. Ethereum ilk olarak 2018’de spam botlarla ilgili şikayetlerini dile getirdi ve sorun Binance CEO’sunu taklit eden hesaplarda hala var.

Elon Musk, Twitter’da Sahte Hesaplar Hakkında Şikayette Bulundu

Elon Musk’ın Twitter’da yayınladığı bir görüntüde Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun(CZ), taklit hesaplarınının görüntülerini paylaştı.

Musk, tweet’te şikayetçi olduğunu söyledi ve “yorumlarımın %90’ının botlar” olduğunu belirterek sahte kripto hesaplarını hedef aldı. Musk şikayet etti ve CZ, tweetinin tek gerçek olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.

Twitter yönetim kurulu, Musk’ın popüler sosyal medya platformunu Haziran ayında 44 milyar dolara satın alma teklifini onayladı. Ancak Musk, Twitter’ın spam botlarının miktarını adil bir şekilde bildirmediğini savunarak Temmuz ayında satın alma işlemini iptal etti.

Musk’ın şu anda Twitter tarafında büyük bir hukuk mücadelesinde yer alırken bu tür hareketlerin tesadüf olma olasılığınınn az göründüğü iddia ediliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.