Altcoin HaberleriHaberler

Ripple Davasında Sıcak Gelişme: Ripple SEC’in Talebini Kabul Etti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yapılan son açıklamalara göre Rİpple, SEC’in talep etmiş olduğu iç kayıtlarını paylaşmayı kabul etti. Taraflar Konuyla ilgili görüşecek.

Buna göre Ripple,  ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) talep etmiş olduğu iç kayıtları paylaşma talebini gecikmeli de olsa kabul etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ripple Davası Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Ripple İç Kayıtlarının Kapsamı!

Yapılan açıklamalara gore Ripple, 2014’ün üçüncü çeyreği itibari ile gerçekleştirdiği toplantıların bazı bölümlerini mahkeme ye sunacak. SEC ek olarak, Ripple çalışanları ile ilgili de bazı belgelere erişebilecek.

Öte taraftan SEC, 31 Ağustos’ta Ripple’dan toplantı videoları ve ses kayıtları da dahil olmak üzere çeşitli iç görüşmeleri paylaşmasını talep etmişti. SEC bu aşamada bahsi geçen kayıtların Ripple tarafınca varlığının kabul edilmediğini de ifade etmişti.

Ancak Ripple bir karşı mektupta, SEC’in kayıt talebinin “gecikmiş” bulunduğunu açıkladı. Ripple avukatlarının açıklamalarına göre SEC, bu kayıtların varlığından dava öncesinde de haberdardı ve talep için bilhassa Ağustos ayına kadar beklendi.

Bunlara ek olarak Ripple avukatları, sekiz senelik bir süre süresince firmanın toplantılarının tüm kayıtlarına yönelik talebin “aşırı derecede külfetli” bulunduğunu da belirtti.

Ripple Ve Sec Buluşacak!
Ripple Ve Sec Buluşacak!

Ripple ve SEC Buluşacak!

Yapılan açıklamalara gore belirlenecek bir tarihte taraflar buluşacak ve kayıtların kapsamı hakkında görüşecek. Dolayısıyla Ripple’ın hangi belgeleri sunmuş olacağı yönünde hala belirsizlikler bulunuyor.

Bunun yanında Eylül ayında verilen karar ile SEC, Ripple’nin Slack mesajlarına da erişim hakkı kazanmıştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.