HaberlerAltcoin Haberleri

Ether ve İki Altcoin’de 8.4 Milyon Dolarlık Büyük Zarar!

Bitcoin'in son dönemdeki sert yükselişi, beklendiği gibi altcoin'lere yaramadı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin‘in son dönemdeki sert yükselişi, beklendiği gibi altcoin’lere yaramadı. Birçok kripto yatırımcısı, özellikle Bitcoin paritesinde büyük kayıplar yaşadı. Hatta bir balinanın milyonlarca dolarlık alımları da dev bir zararla sonuçlandı.

Bir kripto balinası, yaptığı satışlarla milyonlarca dolarlık zararını kabul etti. Zincir üstü verilere göre, Ether, Arbitrum ve Optimism alımları yapan balina, düşüşlerin ardından zararı kabul etti ve USDC‘ye döndü.

Görüldüğü üzere, 1inch ve Uniswap merkeziyetsiz borsalarında işlem yapan bir balina, önemli miktarda kripto varlık satışı gerçekleştirdi. Spesifik olarak:

  • 6,714 adet Ether (yaklaşık 19,5 milyon dolar)
  • 428,000 OP (yaklaşık 1 milyon dolar)
  • 901,000 ARB (yaklaşık 882,000 dolar)

Balina, Ether satışıyla birlikte 6.45 milyon dolarlık zararı da kabul etmiş oldu. Zarar miktarı Optimism için 902 bin dolar, Arbitrum için de 1.08 milyon dolar olarak gerçekleştirdi.

Image 18

Bitcoin’deki son dönemdeki sert yükseliş hareketi, maalesef altcoinlere yansımamış ve özellikle BTC paritesinde ciddi düşüşler yaşanmıştı. Altcoinlerin büyük çoğunluğu dolar paritesinde de beklenen yükselişi gösterememiş ve değer kaybetmişti.

Image 17

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.