HaberlerSponsorlu

Büyük Kripto Oyunu PlayToEarn Oyunu BSCNetwork’te Herkese Açık Lansman İçin Hazırlandı

Kripto Game Ajansı, Play-to-Earn uzmanları ve içerik oluşturucular, 15 Aralık 2022 Perşembe günü halka açılacak yeni oyunlarının heyecan verici bir başlangıcı için hazırlanıyorlar.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Crypto Gaming Agency, kendilerini BSC Ağı’ndaki en iyi oynayarak kazanılan oyunlar arasına yerleştirdikten sonra, merakla beklenen oyunda, BSC Ağı’ndaki başka hiçbir kazançlı Oynayarak Kazandıran oyunun sahip olmadığı sekiz benzersiz özellik geliştirdi. Bu özellikler, ayı piyasası ziyaret edilerek daha ayrıntılı olarak incelenebilir. Ekip son derece oyuncu odaklıdır ve topluluğun geri bildirimlerini dikkate aldıktan sonra şeffaflık ve yenilikçilik yoluyla yapabilecekleri en iyi kazan-oyna deneyimini sunmaya kararlıdır.

Big Crypto Games belirteci ($CRYPTO), PancakeSwap’te alım satım için kullanılabilir. Toplam arzda 5.000.000 jeton var.

Big Crypto Game’in ekibi ayrıntıları paylaşıyor, yaklaşan lansmanla ilgili heyecan artıyor

Özel bir röportajda şirketin Baş Geliştiricisi, “Yeni oyunumuz Big Crypto Game’i piyasaya sürmekten dolayı çok heyecanlıyız. Önceki oyunumuz, oyuncular için kazançlı bir yatırım getirisi ile 2022’de BSC Ağı’ndaki en uzun ömürlü Oynayarak Kazandıran NFT oyunuydu ve şimdi yarattığımız şey daha da güçlü. Ekonomik sistem büyük ölçüde iyileştirildi ve Play-to-Earn NFT oyunlarının uzun ömürlülük sorununu yepyeni Play Forever Earn Forever sistemimizle çözdük.”

Oyunun büyüyen topluluğuyla yapılan açık bir anketin ardından şirketin kurucusu Danny H, “Ekonomik sistemde bazı çok büyük değişiklikler yaptık ve oyunculara, tacirlere, yönlendirenlere ve yatırımcılara harika şeyler yapmaları için çok daha fazla fırsat açtık” dedi. kar. P2E oyuncuları ve yatırımcılar arasında oyunumuza olan yoğun talep nedeniyle, halka arzın ve oyunun büyük bir başarı olmasını bekliyoruz.”

Crypto Game Ajansı Hakkında

Crypto Gaming Agency, Play-to-Earn oyun geliştirme ve sonuçları için bir ölçüttür. Birden çok başarılı oyun oluşturduktan sonra ekiplerini genişlettiler ve herkesin kendi anahtar teslimi kazan-oyna oyununu yaratması için kapıyı açtılar. Müşteriler köpeklerden ejderhalara kadar bir tema seçecek ve sosyal medya hesapları, hikayeler, grafikler, jetonlar, pazarlama ve oyunun lansmanıyla ilgili yardımla birlikte gelen tamamlanmış, kodlanmış bir proje sunacaklar. Crypto Gaming Agency, deneyimiyle bir ayda tamamlanan bir proje sunuyor ve sizi otuz günde bir fikirden oyuna götürüyor.

Crypto Legions hakkında daha fazla bilgi edinmek ve topluluklarına katılmak için onları sosyal medyada takip edin.

Discord Telegram Twitter
Web Sitesi:  Big Crypto Game Website

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.