Haberler

CryptoCom, Hollanda’da Faaliyete Başlıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

CryptoCom, dünya genelinde faaliyet gösteren bir kripto para borsasıdır. Şimdi, Hollanda’da resmi olarak faaliyete başlamak için gerekli izinleri almıştır. Hollanda Merkez Bankası (DNB) tarafından verilen faaliyet izni sayesinde CryptoCom, Hollanda pazarına giriş yapmıştır. Bu hamle, Binance’in Hollanda pazarından çekilme kararı aldığı döneme denk gelmektedir.

CryptoCom, Hollanda Merkez Bankası’na kaydını yaptırdığını duyurmuştur. Bu kayıt sürecinin ardından, borsa kara para aklama ve terörizm finansmanı gibi konuları incelemelerden geçirerek lisans iznini almıştır. Borsa, düzenlemelere tam uyum sağlama konusunda taahhütte bulunmuştur. CryptoCom CEO’su Kris Marszalek, kripto ve blockchain sektörünü ilerletmek için düzenleyicilerle iş birliği yapmanın borsa için büyük önem taşıdığını vurgulamıştır. Marszalek, Hollanda’dan alınan bu onayın şirket için önemli bir başarı olduğunu ifade etmiştir.

Untitled Design 2021 12 01T113616
Cryptocom, Hollanda'da Faaliyete Başlıyor! 3

Cryptocom’a Hollandadan Yeşil Işık!

Singapur merkezli Cryptocom, önceden Fransa, İtalya, İngiltere, Dubai ve Avustralya gibi farklı bölgelerden onay alarak faaliyetlerini sürdürmüştü. Hollanda’da lisans alan kripto şirketleri arasında Coinbase Europe, Bitstamp Europe ve Hidden Road Partners de yer alıyor. CryptoCom’un Hollanda’ya yönelik adımı, Binance’in ülkeden ayrılma kararı aldığı bir döneme denk geldi.

Haziran ayında Hollanda’daki düzenleme çalışmaları sebebiyle Binance, ülkeden çekileceğini duyurmuştu. Borsa, bölgedeki kullanıcıları rakip platform Coinmerce’e yönlendirmek için çaba sarf etmeye başlamıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.