Altcoin Haberleri


Ethereum Stake Oranında 2023 Yılında Büyük Artış!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son dönemde, lider kripto para birimi Bitcoin başta olmak üzere birçok kripto para birimi hareketli günler yaşıyor. Anchorage Digital’in Kurucu Ortağı ve Başkanı Diogo Mónica, bu yıl Ethereum stake etmede dört kat artış olduğunu açıkladı.

Kurumsal müşterilerin yüzde 40’ından fazlası Ethereum’larını aktif olarak platformda stake ediyor. Bu gelişmeler, dijital varlık bankası Anchorage Digital’in Ethereum stake oranına ilişkin büyük bir artış yaşandığını göstermektedir.

Ethereum Stake Oranında 2023 Yılında Büyük Artış!

Ethereum Stake Oranında Artış

Anchorage Digital’in kurucu ortağı ve Başkanı Diogo Mónica, Ethereum stake etme konusunda bu yıl dört kat artış olduğunu dile getirdi. Mónica’ya göre, dijital varlık bankası Anchorage Digital’in platformunda stake edilen Ethereum miktarı dört kat arttı. Mónica, The Block’a verdiği bir röportajda, kurumsal Ethereum stakingindeki bu büyümenin Anchorage Digital’in 2023’te tanık olduğu en önemli değişikliklerden biri olduğunu belirtti.

Mónica, geçtiğimiz yıl FTX’in çöküşüyle birlikte bazı kurumsal projelerin geri planda kaldığını ve çok az kurumun dijital varlık ekosisteminden tamamen çıktığını ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.