HaberlerBitcoin HaberleriKripto Para Birimleri

SEC Üyesi Bitcoin Destekçisi Hester Peirce’den, Bitcoin ETF’leri Açıklaması!

Hester Peirce, SEC'in Bitcoin ETF'leri hakkındaki görüşünü açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

SEC Üyesi Bitcoin destekçisi Hester Peirce’den, Bitcoin ETF’leri açıklaması. Bitcoin destekçisi ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) üyesi Hester Peirce, SEC’in Bitcoin ETF’leri hakkındaki görüşünü açıkladı.

Bitcoin yanlısı söylemiyle tanınan SEC üyesi Peirce, SEC’in Bitcoin ETF’leri konusundaki duruşunu özetledi. Peirce, Bitcoin’in yeterince olgunlaştığına inandığı için kurumun bu tür ürünleri reddetmesinin şaşırtıcı olduğuna inanıyor.
Peirce konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Komisyonun, kripto borsasında işlem gören ürünleri kategorik olarak reddetmeyi bırakmasının zamanı geldi. Komisyonun spot bitcoin ETP’ye direnci neredeyse efsanevi hale geldi.

Peirce, kurumun böyle bir ürüne yönelik tutumuna da şaşırdığını ifade etti. Peirce, birçok izleyicinin durumu kafa karıştırıcı bulmasına rağmen, Bitcoin pazarının büyüdüğünü ve daha likit hale geldiğini kaydetti. Kurumun bu konudaki tutumunun değişeceğinden umutlu olduğunu da ifade etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.