Haberler

Binance CEO’su Changpeng Zhao: FTX Yalancı ve Bir Ponzi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En büyük kripto para borsası Binance kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, kripto para sektörünün son durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Atina’da düzenlenen Binance  etkinliğinde konuşan CZ, 2022 yılının kripto paralar açısından gerçekten kötü geçtiğini söyledi. Ayı piyasasının etkisiyle kripto para birimlerinin hızla değer kaybetmesinin ve iflasların gelmesinin ardından sektörün artık daha sağlıklı hale geldiğine dikkat çekti. Zhao ayrıca batık FTX borsası hakkında çok sert ifadeler kullanmasıyla dikkat çekti.

“FTX’in Yaşadıkları Bizi Bağlamaz”

Zhao Ve Ftx 2

Popüler kripto para borsası FTX’i iflasa götüren sürecin bir parçası olan Binance CEO’su CZ, batık borsa hakkında sert ifadeler kullandı: “FTX daha çok Madoff’a benziyor. Yalanlar söylüyor ve bir ponzi. FTX’in yaşadıkları, diğer tüm işlerin kötü olduğun anlamına gelmez.” CZ, kripto dünyasında iyileşme beklediğini ifade ederken 2022 yılının gerçekten kötü bir yıl olduğunu ifade etti ve gelecekten umutla bahsetti: “Son altı ayda çok fazla şey yaşandı. Artık sektör daha sağlıklı.”

Binance Rezerv Kanıtı Sistemi

En büyük kripto para borsası Binance, şeffaflık ve güven odaklı yaklaşımı gösteren Rezerv Kanıtı (Proof of Reserve) sistemini tanıttı. Dev borsa bu sayede Bitcoin rezervlerinin anlık görüntüsünü paylaşıyor. Şirkette kullanıcılara ait 575.742 BTC olduğu görülüyor. CZ borsanın gelirini yeterli bulduğunu ve hedeflerini açıkladı: “Amacımız karları maksimize etmek değil. Sürdürülebilir olmak istiyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.