Ethereum HaberleriHaberler

Ethereum’a Olan İlgi Artıyor: Net 150 Milyon Dolarlık Giriş!

Geçen hafta, kripto varlık yatırım ürünlerine 176 milyon dolarlık bir giriş yaşandı. CoinShares raporuna göre, yatırımcıların ilgi odağı Bitcoin (BTC) yerine Ether (ETH) ürünleri oldu. 

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçen hafta, kripto varlık yatırım ürünlerine 176 milyon dolarlık bir giriş yaşandı. CoinShares raporuna göre, yatırımcıların ilgi odağı Bitcoin (BTC) yerine Ether (ETH) ürünleri oldu. 

5 Ağustos tarihinde yaşanan piyasa çöküşünden sonra kripto fonlarına para akışı hız kazandı. Kurumsal yatırımcılar, ETH ürünlerine olan ilgilerini arttırdı ve borsadaki işlemlerde aktif rol aldılar. Bu ay, Ethereum fonlarına net 150 milyon dolarlık bir giriş gerçekleşti.

CoinShares adlı varlık yöneticisi, piyasa düzeltmesinde en çok Ether fonlarının avantaj sağladığını ve geçen hafta toplam yatırımların %88’ini geri çektiğini iddia etti.

Bu Görselin Alt Özniteliği Boş. Dosya Adı: Image-8.Png

Ether ile Bitcoin Rekabette Kim Galip Gelecek

CoinShares, ETH fonlarına olan talebin büyük bir ivme kazandığı belirtildi. 2021’in başından bu yana, ETH fonlarına yönelik artan ilgi dikkat çekici seviyelere ulaştı. Yapılan raporlar, yılbaşından bugüne kadar ETH fonlarına toplamda 862 milyon dolarlık net giriş olduğunu gösteriyor. 

CoinShares, ETH fonlarındaki büyük miktardaki para akışı, ABD’deki yeni açılan spot ETF’lerle ilişkilendirildi. 23 Temmuz’dan beri faaliyette olan Spot Ethereum ETF’leri de bu akışa dahil oldu.

Cointelegraph, ABD merkezli spot ETH ETF’lerin lansmandan bu yana ilk haftalık net girişe tanıklık ettiğini bildirdi. Dokuz ETF, 5 Ağustosta başlayan haftada toplam 105 milyon dolarlık net para girişi sağladı.

CoinShares isimli varlık yöneticisi, Bitcoin ETP’lerinin geçtiğimiz hafta süresince sadece 13 milyon dolarlık giriş sağlamış olduğunu ve bu süre zarfında 366 milyon dolarlık net para çıkışının gerçekleştiğini bildirdi.

Mayıs 2023’ten itibaren, ufuktaki Bitcoin ETP’leri şaşırtıcı bir şekilde 16 milyon dolarlık muazzam bir nakit çıkışı yaşadı. Bu durum, kısa vadeli bakış açısında belirsizliklerin ve beklenmedik gelişmelerin kapıda olduğunun bir işareti olarak yorumlanabilir.

Kripto para sektörü, 5 Ağustos’ta yaşanan büyük gerilemenin ardından etkileyici bir toparlanma sergiledi. Yüzde 20’ye varan sıçramalarla birlikte, altcoin’ler yatırımcıların ilgisini çekmeye başladı.

Kripto uzmanları, yakın gelecekte spot Ethereum ETF’lerinin büyük miktarda sermaye akışı sağlayacağını ve Bitcoin’den daha fazla tartışılacağını iddia ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.