HaberlerBitcoin Haberleri

Piyasa değeri 2,4 trilyon dolar olan şirketin CEO’su açıkladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Piyasa değeri 2.4 trilyon dolar olan şirketin CEO’su açıkladı. Kripto para birimi, trilyon dolarlık şirketlerin yöneticilerinden adım attı ve kripto para ekosistemi çığ gibi büyüyor.

Apple CEO’su Bitcoin (BTC) ve ETH Aldı

Piyasa değeri 2.4 trilyon dolar olan şirketin CEO’su açıkladı. Cook bugün Bitcoin ve Ethereum‘a sahip olduğunu doğruladı. CNBC raporlarına göre, Apple CEO‘su Tim Cook bugün erken saatlerde DealBook konferansında en büyük iki kripto para birimi olan Bitcoin ve Ethereum‘a sahip olduğunu duyurdu. Dünyanın ikinci en büyük borsaya kayıtlı şirketinin başkanı, çeşitlendirme amacıyla bazı kripto para birimlerini tutmanın “makul” olduğunu belirtti.

“Çeşitlendirilmiş bir portföyün parçası olarak kripto paralara sahip olmanın makul olduğunu düşünüyorum”.

61 yaşındaki iş adamı bir süredir kripto paralarla ilgili olduğunu söylüyor.

Apple Şimdilik Kripto Yatırımı Yapmayacak

Tesla ve MicroStrategy, büyük miktarda Bitcoin (BTC) tutuyor. Ancak Apple’ın CEO’su bu fikre karşı çıktı ve onların izinden gitmeyeceğini söyledi. Tim Cook, insanların kripto paralara maruz kalmak yerine Apple hissesi satın aldıklarını söyledi. Teknolojim olduğunu ve değer yarattığımı, bu yüzden hisselerimi takdir etmek veya desteklemek için kripto para birimine ihtiyacım olmadığını söyledi. Tarih, birçok şirketin bana Bitcoin (BTC) almamamı söylediğine ve ardından bunun şiddetli destekçileri haline geldiğine tanık oldu. Apple’ın bu kervana katılıp katılmayacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Geçen ay, Apple kurucu ortağı Steve Wozniak, kripto para birimleri daha da büyürse yasaklanabileceklerini belirtmişti. Kripto para birimleri konusunda tutkulu olan Steve, bu büyümenin devletleri alt üst edeceğine inanıyor.

Tim Cook‘un desteğiyle Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) fiyatları biraz yükseldi. Cardano (ADA), koltuğu Solana’dan (SOL) %11’lik bir saldırı oranıyla geri aldı. Bitcoin (BTC), gün içinde 68.000 doları kırdıktan sonra enerji toplamaya devam etti. Yazma sırasında BTC, 66.900 dolara bir alıcı buldu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.