Bitcoin Haberleri

Güney Koreli Telekom Devinden Web3 Adımı!

Güney Kore'nin önde gelen telekomünikasyon şirketi SK Telecom (SKT), Web3 cüzdanını piyasaya süreceğini duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Güney Kore’nin önde gelen telekomünikasyon şirketi SK Telecom (SKT), Web3 cüzdanını piyasaya süreceğini duyurdu. SKT, Aptos Labs ve Atomrigs Lab ile birlikte çalışarak bu cüzdan projesini geliştireceğini belirtti.

SK Telecom, müşterilerin kullandığı ana ağları ve merkeziyetsiz uygulamaların bağlantılarını genişletmeyi hedeflediğini açıkladı. İş birliği kapsamında, T cüzdanı Aptos’un DApp ekosistemine entegre edilecek ve MoveVM blockchain teknolojisi benimsenecek.

Bu proje aslında Temmuz 2022’de gündeme gelmişti. SKT’nin blockchain operasyonları için AhnLab Blockchain Company ve Atomix Lab ile ortaklık kurduğu ve Web3 cüzdanı geliştirmek ve işletmek için çalıştığı duyurulmuştu.

Güney Koreli Telekom Devinden Web3 Adımı!

Güney Kore’de Kripto Paraya İlgi Artıyor

Güney Kore Ulusal Vergi Servisi (NTS), denizaşırı varlıkların yüzde 70’ten fazlasının kripto para olarak tutulduğunu açıkladı. Bu durum, ülkedeki kurumsal şirketlerin ve bireylerin blockchain teknolojisine olan ilgisinin arttığını gösteriyor.

Kripto paralar ve NFT’lerin popülerliği her geçen gün artarken, SK Telecom gibi büyük kuruluşların da bu alanda adımlar atmaya başlaması oldukça önemli bir gelişme. Güney Kore, teknoloji alanında önemli bir oyuncu olarak bilinirken, SK Telecom’un Web3 cüzdanı piyasaya sürme hamlesi, ülkedeki diğer şirketlere de öncülük edebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.